Ponedjeljak, 24 siječnjaStranica o Hrvatski
Shadow

Otac nestalog Mateja: Srbijanska policija stručno i profesionalno vodi istragu

Hrvatskoj policiji prijavljen je nestanak 28-godišnjeg Mateja Periša iz Splita. Mladić je nestao u Beogradu 31. prosinca. Posljednji put viđen je u jednome beogradskome noćnom klubu gdje je s prijateljima bio na novogodišnjoj zabavi. Iz policije su zamolili građane da, ako imaju informacije o mladiću, obavijeste najbližu policijsku postaju ili nazovu broj 192. Matejev otac otišao je u Beograd i uključio se u potragu. Oglasio se i MUP Republike Srbije. 

MUP Republike Srbije priopćio je: “Pripadnici Ministarstva unutarnjih poslova intenzivno tragaju za M.P. (1994) čiji je nestanak 31. 12. 2021. u 18 sati prijavio njegov prijatelj. Policijski službenici od trenutka prijave o nestanku u skladu sa zakonom poduzimaju sve mjere i radnje u cilju pronalaska nestalog mladića. U potragu za M. P. uključeni su policijski službenici iz više organizacijskih jedinica Ministarstva unutarnjih poslova”. 

Nakon što je došao u Beograd kako bi se priključio potrazi otac Mateja Periša  kazao je kako apsolutno vjeruje policiji Srbije i da ona uistinu vrlo temeljito, profesionalno i stručno vodi potragu. Za sve informacije što se događa, ubuduće se treba obratiti njima jer ih samo policija može službeno pustiti van, kazao je Nenad Periš, otac nestalog Mateja.

Matejev  otac je s predstavnicima Veleposlanstva Republike Hrvatske u Srbiji i prijateljima svog sina, poslijepodne došao u klub “Gotik” gdje je posljednji put viđen njegov sin. Nenad Periš u stalnom je kontaktu s predstavnicima srbijanskog MUP-a i u ponedjeljak će se sastati s policijskim dužnosnicima koji vode potragu i od kojih očekuje “saznanja, detalje i putokaze na koje su upućeni u dosadašnjoj istrazi”.

Matej Periš posljednji je put viđen 1. siječnja oko 2.30 u klubu Gotik u Beogradu. Njegovi prijatelji ispričali su da su prvo išli na večeru u jedan restoran u Beton hali, a zatim u klub Gotik, prenosi Blic.

Od jutros policija pretražuje cijeli potez oko kluba

Nastavite čitati – Izvor članka

Slični postovi: