Subota, 22 siječnjaStranica o Hrvatski
Shadow

Pezzi: Kovačić i Modrić ne mogu igrati zajedno

Novinari Edo Pezzi i Ivo Mikuličin gostovali su u Studiju 4 i komentirali ispadanje hrvatske nogometne reprezentacije s Eura.

Edo Pezzi je istaknuo kako je jučer bila utakmica istine.

– Imamo situaciju koja je po mnogočemu tragikomična. Vlašić je rekao kako je to neuspjeh, a Dalić kako je to bio naš cilj. Luka je rekao kako se igrači 70 minuta nisu vidjeli na terenu. U pojedinim fazama utakmice Španjolci su nam se nudili, a mi to nismo htjeli uzeti, rekao je.

Rekao je kako je obrana cilj svega, a mi to nismo uspjeli konsolidirati u tri godine.

– Onda se nadovežu neke stvari i tvrdoglavost izbornika s dva, tri igrača. Stekao sam dojam da ovi koji su skoro donijeli preokret i senzaciju, htjeli su reći Daliću kako im nije bilo mjesto na tribinama. Igrali su iz jednog prkosa. Ostalo je malo da onaj koji je igrao najmanje, Budimir, da mu donese slavu. Ne može se bježati od nekih stvari, tako je i sad došlo na svoje, rekao je.

Problemi u reprezentaciji

Istaknuo je Pezzi kako je puno problema, počevši od saveza, koji kaže da je cijepljenje individualna stvar svakog pojedinca.

– Kao da oni idu u Drniš na neki sajam pa ćemo se tamo malo zabavljati. Idu braniti boje države iza kojih stoji cijela nacija i žele uspjeh. Sad skidaju krivicu sa sebe, a krivi su. Takvih krivaca u ovom rezultatu je bezbroj. Bilo je grešaka od sastavljanja momčadi, taktike, tvrdoglavosti i ne znanja. Prave reprezentacije naprave po 50, 60 napada na protivnika, a mi po dva ili tri. 

Ivo Mikuličin komentirao je situaciju s Rebićem i Gvardiolom te rekao kako nam se ne smije dogoditi da jedan mijenja kopačke, a drugi pije vodu tijekom utakmice. Komentirao je i prvog napadača.

– Meni je jučerašnja utakmica dokaz da Petković nije atipična devetka,

Nastavite čitati – Izvor članka

Slični postovi: