Subota, 5 prosincaStranica o Hrvatski
Shadow

PLENKOVIĆ NA HDZ-ovom SLAVLJU ‘Odradili smo praktički sve što smo obećali!’

Predsjednik Vlade i HDZ-a Andrej Plenković u ponedjeljak je pozvao protukandidate na unutarstranačkim izborima da se nadmeću idejama koje su dobre za HDZ i državu, izrazivši uvjerenje da će svi pokazati političku kulturu i zrelost kako bi HDZ dobio plus u javnosti uoči parlamentarnih izbora.

“Uoči unutarstranačkih izbora važno je poslati poruku da u HDZ-u ima mjesta za sve, da je to demokratska stranka, da svi koji imaju ambiciju i žele pridonijeti HDZ-u to mogu i trebaju učiniti. Pozivam sve, pa i protukandidate, da to učinimo na način da od ovih unutarstranačkih izbora HDZ ima koristi – da se nadmećemo idejama koje su dobre za HDZ i Hrvatsku”, rekao je Plenković na obilježavanju 30. obljetnice osnutka HDZ-a Dubrava.

Dubrava je simbol HDZ-a, ustvrdio je Plenković, jer je od tamo prvi predsjednik Franjo Tuđman krenuo u svoje brojne izborne pobjede.

Radimo za dobrobit Hrvatske i Zagreba

Poručio je da HDZ radi za dobrobit Hrvatske i za Zagreb te je istaknuo projekte poput rotora, financiranja gradskih autobusa i tramvajske infrastrukture te plan povezivanja zračne luke s Kvaternikovim trgom.

“Važno je da svi vi članovi i članice toga budete svjesni i da sve te projekte prezentirate našim sugrađanima”, naglasio je.

U dugom govoru istaknuo je da članovi i članice HDZ-a mogu biti ponosni na postignuća u protekle tri i pol godine u kojima su “praktički odradili sve što su obećali”.

Zagreb, 100220. Svecano obiljezavanje 30. obljetnice osnutka HDZ-a Dubrava u prostorima Narodnog sveucilista Dubrava. Na fotografiji: Oleg Butkovic, Damir Krsticevic, Andrej Plenkovic, Andrija Mikulic. Foto: Boris Kovacev / CROPIX

Boris Kovačev / CROPIX

 

Tako je rekao da je HDZ osigurao političku stabilnost, gospodarski rast, društvenu solidarnost, koja kreće od kršćanskog načela solidarnosti, te pravnu sigurnost poduzimanjem brojnih reformi u području pravosuđa i

Izvor vijesti

Slični postovi: