Srijeda, 19 siječnjaStranica o Hrvatski
Shadow

Pojačan promet na većini cesta prema moru

Pojačan je promet na većini cesta u smjeru mora, a magla mjestimice smanjuje vidljivost na cestama u unutrašnjosti, javio je Hrvatski autoklub (HAK) koji vozačima savjetuje da održavaju sigurnosni razmak između vozila.

Na autocesti A1 Zagreb-Split-Ploče promet je pojačan između naplate Lučko i čvora Bosiljevo II u smjeru mora; na A3 Bregana-Lipovac na zagrebačkoj obilaznici pojačan promet je prema naplatnim postajama Lučko iz smjera čvora Jankomir; kolona osobnih i teretnih vozila kod GP Bajakovo duga je oko 2 km.

Na Jadranskoj magistrali (DC8) prometna je nesreća na predjelu Veliki Žali te je promet prekinut, javio je HAK u 7 sati.

Uočena je srna na autocesti A3 Bregana-Lipovac na 251. km između čvora Babina Greda i čvora Velika Kopanica te je A6 Rijeka-Zagreb na 26. km između čvora Vrbovsko i čvora Ravna Gora.

Danas do 14 sati te u nedjelju od 12 do 23 sata na pojedinim cestama u Istri i priobalju zabrana je prometa za teretna motorna vozila najveće dopuštene mase iznad 7,5 tona. Zabrane nema na autocestama i državnoj cesti DC1.

U pomorskom prometu sve linije plove redovito, ali zbog povećane gustoće prometa moguća su čekanja u trajektnim lukama i pristaništima.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!

Nastavite čitati – Izvor članka

Slični postovi: