Ponedjeljak, 18 siječnjaStranica o Hrvatski
Shadow

POSLJEDNJA EUROPSKA DRŽAVA KOJA NIJE UKINULA SMRTNU KAZNU Mlada braća saznala jezivu presudu zbog gnjusnog zločina

Dvojica braće u dobi od 19 i 21 godine osuđeni su na smrt zbog brutalnog ubojstva svoje bivše učiteljice u Bjelorusiji, posljednjoj zemlji u Europi u kojoj nije ukinuta smrtna kazna.

Stanislaw Kostsew (19) i njegov brat Illya (21), trebali bi biti pogubljeni tako što će im biti vezane oči, morat će kleknuti, a zatim će ih ustrijeliti u potiljak, piše Mirror.

Posljednja nada dvojice ubojica da će ostati živi jest da ih pomiluje predsjednik Aleksandar Lukašenko, ali on ih je već javno okarakterizirao kao ‘šljam’.

Natalya Kostritsa- 47 yo victim, Image: 492427164, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: east2west news / East2West News / Profimedia

east2west news / East2West News / Profimedia

Natalya Kostritsa

Hladnokrvni dvojac je proglašen krivim za ubojstvo 47-godišnje Natalye Kostritse, koju su izboli oko sto puta, a onda zapalili njezinu kuću.

Odlučili su joj se osvetiti nakon što je kontaktirala socijalnu službu jer je smatrala da bi njihova sestra treba izgubiti skrb nad svoje dvoje maloljetne djece.

Stanislaw Kostsew ( left, with the hood ) and Illya Kostsew ( right ) in the court, Image: 492427385, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: east2west news / East2West News / Profimedia

east2west news / East2West News / Profimedia

Na sudu su izneseni stravični detalji zločina koji je potresao Bjelorusiju.

“Ubadali su je i rezali cijele noći. Doslovno su je ubijali satima. Preklinjala ih je, a na kraju su je dokrajčili unatoč molbama da ju poštede”, rekao je tužitelj.

Lukašenko je rekao da se osjeća loše svaki put kad potpiše nalog za pogubljenje, a do sad ih je

Izvor vijesti

Slični postovi: