Četvrtak, 20 siječnjaStranica o Hrvatski
Shadow

Pritvorskom nadzorniku predan obijesni vozač iz Dubrave

Boško Dimitrijević (67), koji je u ponedjeljak oko 14,30 sati u Dubravi nakon prometne nesreće bježao audijem i naletio na osam nepropisno parkiranih vozila kazneno je prijavljen i predan pritvorskom nadzorniku, priopćila je u srijedu zagrebačka policija ne otkrivajući identitet.

Dimitrijević je po završenom kriminalističkom istraživanju osumnjičen za obijesnu vožnju i izazivanje prometne nesreće.

Najprije je neopreznom vožnjom na raskrižju Maksimirske i Štefanovečke ceste prednjim dijelom svojeg audija naletio na stražnji dio mini coopera kojim je upravljao 44-godišnjak. Vozač audija je potom nastavio vožnju kako ne bi razmijenio podatke s vozačem mini coopera te je iz obijesti povećao brzinu vozeći više od 50 kilometara na sat od dopuštenog.

Dolaskom do kućnog broja 32, dodaje policija, izgubio je kontrolu nad vozilom zbog čega je sletio desno izvan kolnika na južni nogostup gdje je prednjom desnom bočnom stranom naletio na renault kangoo i renault megane koji su bili nepropisno parkirani na nogostupu južne strane kolnika.

Audi je nastavio nekontrolirano kretanje i naletio na BMW koji se nalazio također nepropisno parkiran na južnom nogostupu pa je od siline naleta odbačen u smjeru jugoistoka pri čemu je naletio na 67-godišnjaka koji se kretao nogostupom.

Dijelovi vozila, nadodaje policija, oštetili su izlog nakon čega je audi nastavio nekontrolirano kretanje u istom smjeru te naletio na mazdu, BMW, audi A5 i VW golf koji su bili nepropisno parkirani na nogostupu s južne strane kolnika ulice Dubrava nakon čega se audi Boška D. prevrnuo na krov i zaustavio na tramvajskim tračnicama.

Nakon tog prevrtanja, dijelovi vozila su oštetili poklopac motora VW golfa i bočni dio toyote yaris, a koji su također bili nepropisno parkirani na južnom nogostupu.

Ozlijeđenom pješaku je na mjestu događaja pružena liječnička pomoć te je odbio daljnji bolnički pregled, dok je osumnjičeni vozač prevezen kolima hitne pomoći u KBC Zagreb gdje su njegove ozljede okvalificirane kao tjelesne

Nastavite čitati – Izvor članka

Slični postovi: