Utorak, 18 lipnjaStranica o Hrvatski
Shadow

Pucnjava u Karlovcu, jedna osoba pronađena mrtva

Jedna osoba pronađena je mrtva, a jedna ozlijeđena u naselju Lemić Brdo na širem području Karlovca nakon što je policija zaprimila dojavu o pucnjavi, a osoba koja se dovodi u vezu s tim događajem pod nadzorom je policije. 

– Danas nešto prije 18.30 policija je zaprimila dojavu o pucnjavi iz vatrenog oružja u naselju Lemić Brdo, grad Karlovac. Na mjesto događaja žurno su upućeni policijski timovi te je zatečena jedna mrtva i jedna ozlijeđena osoba. Policijski službenici postupanjem na terenu ubrzo su u mjestu Lemić Brdo pronašli osobu koja se dovodi u vezu s ovim događajem te je navedena osoba pod nadzorom policije. Na terenu ne postoji nikakva opasnost za građane i mještane navedenog naselja. Na mjestu događaja slijedi daljnje postupanje radi utvrđivanja svih okolnosti ovog događaja, a nakon utvrđenih činjenica i nadopuna ove informacije, priopćila je policija.

Neslužbeno, riječ je o muškarcu koji je na dvojicu susjeda pucao iz puškomitraljeza. Nakon sumanutog pohoda, ekipi Hitne pomoći onemogućavao je pristup. Zapalio je i vlastitu kuću. U mjestu je isključena električna energija. Očevici javljaju da je sve puno policije, a na mjesto zločina stigli su i pripadnici Antiterorističke jedinice Lučko.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!

Nastavite čitati – Izvor članka

Slični postovi: