Četvrtak, 28 rujnaStranica o Hrvatski
Shadow

Ranjeni policajac nije više na intenzivnoj njezi

Otac napadača s Trga sv. Marka ispitan je u Općinskom državnom odvjetništvu u Sisku te je, uslijed nepostojanja osnova za određivanje istražnog zatvora, pušten na slobodu, objavilo je to odvjetništvo na svojim mrežnim stranicama.

➡️ Milina: U kući počinitelja otkrivena veća količina streljiva i oružja
➡️ Ranjeni policajac na Trgu sv. Marka uspješno operiran, napadač počinio samoubojstvo
➡️ Svjedoci o ranjavanju policajca
➡️ Božinović: Državne institucije treba zaštititi 

NOVO:

 Općinsko državno odvjetništvo u Sisku je 13. listopada 2020. zaprimilo kaznenu prijavu Policijske uprave sisačko-moslavačke protiv hrvatskog državljanina (1961.) zbog osnova sumnje na počinjenje kaznenog djela nedozvoljenog posjedovanja, izrade i nabavljanja oružja i eksplozivnih tvari iz članka 331. stavka 3. Kaznenog zakona. (13. 10. 2020.)

Postoji osnovana sumnja da je osumnjičeni 59-godišnjak 12. listopada 2020. u dvorišnim gospodarskim prostorijama svoje obiteljske kuće u Donjem Kletištu (okolica Kutine) držao dvije puške s optičkim ciljnicima i prigušivačem te više od tisuću komada raznog streljiva.

Osumnjičenik je po primitku kaznene prijave ispitan u ovom državnom odvjetništvu nakon čega je, uslijed nepostojanja osnova za određivanje istražnog zatvora iz članka 123. stavka 1. Zakona o kaznenom postupku, pušten na slobodu, objavilo je Općinsko državno odvjetništvo u Sisku.

PRIJE:

Policijska uprava zagrebačka objavila je detaljno izvješće o jučerašnjem napadu ispred zgrade Vlade RH kada je 31-godišnjeg policajca iz Vladinog osiguranja hicima je iz automatskog oružja ranio 22-godišnji Danijel Bezuk. Napadač je kasnije na zagrebačkom Jabukovcu počinio samoubojstvo. 

Policijski službenici PU zagrebačke nastavljaju kriminalističko istraživanje, objavljeno je iz policije.

➡️ PU Zagrebačka: Pokušaj teškog ubojstva policijskih službenika i samoubojstvo

● Ranjeni policajac nije više

Nastavite čitati – Izvor članka

Slični postovi: