Subota, 25 svibnjaStranica o Hrvatski
Shadow

ROMINA KNEŽIĆ PONOVNO LJUBI TV voditeljica u vezi je sa šefom Zagrebačke filharmonije koji je nakon 20 godina braka napustio suprugu i iselio iz stana

Dok donosi večernje vijesti na Dnevniku Nove TV voditeljica Romina Knežić (37) uvijek je vrlo ozbiljna, piše Gloria.

Tek si ponekad dopusti lagani osmijeh ako je tema malo ležernija. No, u posljednje vrijeme sva blista. Čini se kao da joj se i oči osmjehuju.

A razlog tih dobrih vibracija koje širi oko sebe su nježne emocije prema Mirku Bochu (47), ravnatelju Zagrebačke filharmonije, s kojim se u posljednje vrijeme često može vidjeti na javnim mjestima.

Iako su još u prosincu prošle godine zaneseno plesali na Balu Crvenog križa, da su ga obuzele emocije Mirko Boch povjerio je prijateljima prije tri mjeseca, kada je iselio iz svog doma koji je više od dva desetljeća dijelio sa svojom suprugom Natašom Boch s kojom ima i dvoje djece.

 

Podsjetimo, i Romina iza sebe ima već jedan brak koji je trajao šest godina. Muža Sergeja upoznala je u Bregima pokraj Opatije gdje je živjela s roditeljima. Ruski odvjetnik tamo je ljetovao, a Romina i on prvo su bili prijatelji te se nakon toga i zaljubili.

Vjenčali su se u prosincu 2008. a zbog poslovnih obaveza živjeli su na tri adrese – Zagrebu, Opatiji i Moskvi. Zajedno imaju i dijete, kćer Zoyu.

No nakon šest zajedničkih godina, brak je pukao. Voditeljicu je, kako piše Gloria, jako pogodio razvod no nikad nije javno progovorila o razlozima bračnog kraha.

Opatija, 061208.
Romina Knezic, novinarka i urednica na Novoj TV vjencala se danas u opatijskoj Villi Angiolina s ruskim odvjetnikom Sergejom Sitovim. Romina i Sergej Sitov.
Foto: Tea Cimas / CROPIX

Tea Cimas / CROPIX

Vjenčanje s ruskim odvjetnikom Sergejom Sitovim

 

Izvor vijesti: Jutarnji List

Slični postovi: