Subota, 27 studenogaStranica o Hrvatski
Shadow

ŠKORO PROZVAO HDZ ZBOG STANJA BARAKE U KOJEM JE STRANKA NASTALA ‘Eto, koliko im je stalo do stranke, njezina ugleda i nasljeđa dr. Franje Tuđmana’

Kandidat za predsjednika Republike Hrvatske na nadolazećim izborima Miroslav Škoro na svom je Facebook profilu kritizirao Hrvatsku demokratsku zajednicu zbog propadanja barake u Savskoj ulici u kojoj je stranka osnovana i kršenja slobode govora.

“Hrvatski narod živi u strahu od političkih oligarhija koje su privatizirale državu i kontroliraju svaki aspekt života u njoj. Svakodnevno razgovaram s prestrašenim ljudima koji moraju paziti s kime se susreću u javnosti, na čije koncerte odlaze i koga od političkih aktera podržavaju. Posljednji slučaj s članovima HDZ-a, koji su subjekti javnog linča i disciplinskih postupaka zato što imaju drukčije ideje od stranačkog vrha, potvrđuje da je naša Hrvatska oteta narodu i da su nas kvazielite lišile slobode govora i mišljenja”, stoji na početku Škorine objave uz koju je priložio fotografiju poznate barake u Savskoj ulici 16 u Zagrebu.

“Trenutni vrh HDZ-a izbacivanjem ljudi i kršenjem slobode govora “spašava” ugled stranke, a u isto vrijeme mirno promatra kako propada baraka u Savskoj u kojoj je stranka stvorena. Eto, koliko im je stalo do stranke, njezina ugleda i nasljeđa dr. Franje Tuđmana! Njima je stalo samo do vlastitih pozicija i žele ih sačuvati izbacivanjem neistomišljenika”, nastavio je Škoro.

“Kad postanem predsjednik države, svojim ću autoritetom stati u zaštitu slobode govora i unutarstranačke demokracije u svim našim strankama”, zaključio je svoju objavu Škoro.

 

Izvor vijesti: Jutarnji List

Slični postovi: