Utorak, 18 lipnjaStranica o Hrvatski
Shadow

SLOMILA SE JER SU JE IZBACILI IZ ‘ŽIVOTA NA VAGI’ U suzama i puna gorčine čitala obećanje koje je dala sebi na početku showa, neki to nisu podnijeli

U novoj epizodi reality showa ‘Život na vagi’ crveni tim morao je izabrati koga želi izbaciti iz ekipe, a njihov trener Mario imao je samo jednu želju – da ne izbace Vanju.

Marko je odlučio izbaciti Vanju jer je smatra najlošijom karikom u timu. Josipa je također nominirala Vanju, navodeći isti razlog kao i Marko. Vanja je odabrala Ivana jer je s njim najmanje komunicirala, a cimerice nije htjela nominirati jer je s njima sklopila prijateljstvo. Plavi tim je imao prigovore na glasove Crvenog tima, a Filomena je rekla kako smatra da je Vanja zaslužila ostati. I Marta se složila s njom i vjeruje da se Vanja opet osjeća odbačenom. Ivan je također svoj glas dao Vanji jer smatra da nije dovoljno motivirana. Domagoj je nominirao Vanju smatrajući da će tim biti jači bez nje. Miro je presudio Vanji.

– Dao sam danas najmanji doprinos svom timu, izgubio sam najmanje kilograma, ali mislim da na izazovima dajem sve od sebe. Ako želimo pobjeđivati kao tim, moramo davati sve od sebe – opravdao je Miro svoj razlog za izbacivanje Vanje. Iako je na Marijanino pitanje je li bilo dogovora oko izbacivanja Vanje Miro rekao da nije, u kasnijim izjavama je priznao da je ipak dogovor postojao.

Marijana je zaključila kako se kandidati Crvenog tima nisu vodili rezultatima vaganja jer bi po tome Miro morao napustiti show, a nisu se vodili ni prijateljskim odnosima, nego su već na početku donijeli odluku da je show zapravo natjecanje i da će izbacivati onog koga smatraju najlošijim.

Vanja nije mogla zadržati suze te smatra da joj kolege iz tima nisu nimalo pomogle da svlada svoje strahove. U show je došla sa 150,9 kg, a napušta ga sa 142,5, što znači da je izgubila 8,4 kg. Za kraj je Vanja čitala obećanje koje je sama sebi dala pri ulasku u show. U njemu je rekla kako joj je drago što je upoznala ove divne ljude, ali i da želi svojim roditeljima pokazati da je uspjela u životu i bez njihove podrške. Mario nije mogao podnijeti slušati čitanje obećanja pa je napustio studio jer se, kaže, loše osjećao zbog činjenice da je njegov glas nekome krojio sudbinu.

Dan nakon izbacivanja kandidati odrađuju prvi trening još uvijek pod dojmom Vanjinog izlaska. Sanja je sa svojim timom odlučila provjeriti tko je najslabija, a tko najjača karika pa su kandidati anonimno pisali na papirić imena. Po njihovim glasovima najjače karike su Marijo i Petar, a najslabije Filomena i Marta.

Poslije treninga kandidate je dočekala Marijana, i to s iznenađenjem. Naime, kandidate čeka rođendanska zabava Filomene, Petra i Keti, što znači i kalorična hrana. Osoba koja pojede najviše kalorija dobit će imunitet. Filomena je probila led i otišla prva na party, ali nije uzela baš ništa. Nije hranu uzela ni Keti, ali je zato prvi popustio Petar, koji je odabrao tanjur s voćem koji smatra da je odabrao zdravi obrok. Ni Marta nije pokleknula, ali zato jest Mario koji je odabrao čokoladnu tortu i pojeo je. Crveni tim je bio dosta odlučniji te nitko od njih nije pojeo baš ništa.

Na kraju je imunitet dobio Mario s obzirom da je njegova torta imala više kalorija nego Petrovo voće.

S obzirom na izazov, kandidati su imali radionicu o pripremi zdravih obroka, koju im je održala Tina Uglješić, urednica portala zelenarium.com. S njom se „suočio“ Petar, koji je pripremao svoju hranu, a na kraju se pokazalo da je Tinina hrana i zdravija i brže se priprema pa kandidati više nemaju opravdanje zašto ne jedu zdravo.

Izvor vijesti: Jutarnji List

Slični postovi: