Nedjelja, 3 ožujkaStranica o Hrvatski
Shadow

SUPRUG BIVŠE UČITELJICE KOJA JE S LJUBAVNIKOM KIRURGOM SILOVALA STOTINE ŽENA U POTPUNOJ NEVJERICI ‘Ona je divna osoba, ovo je tako čudno i šokantno’

Chad Riley, suprug bivše učiteljice koja je zajedno s novim dečkom optužena u slučaju koji je šokirao Sjedinjene Države, ima samo riječi hvale za svoju suprugu Cerissu.

Podsjetimo, prije desetak dana ugledni kirurg iz Kalifornije Grant William Robicheaux i njegova djevojka Cerissa Laura Riley uhićeni su pod sumnjom da su drogirali i silovali dvije žene, no istražitelji vjeruju, na temelju video sadržaja zaplijenjenog u njegovu domu, da je bilo više od 1000 žrtava.

– Ona je divna osoba, nevjerojatno ljudski biće, rekao je za časopis People dok su ga preplavljivale različite emocije.

– Ovo je šokantno, sve je tako čudno i zastrašujuće.

On i Cerissa bili su u ljubavnoj vezi od srednjoškolskih dana, a bili su već podnijeli papire za razvod kada je saznao da je s dečkom Granton optužena za višestruke seksualne napade u okrugu Orange.

Chad Riley ističe da je slučaj duboko potresao cijelu obitelj.

Ured tužitelja Okruga Orange

 

– Mi nju volimo, ona nije čudovište, rekao je, a njegove riječi su duboko kontradiktorne prema navodima istražiteljskog tima o paklenom dvojcu.

Istražitelji su nakon uhićenja na mobitelima liječnika i učiteljice pronašli tisuće video snimki koje prikazuju seksualno napastovane žene bez svijesti i odjeće.

Oboje će biti optuženi za najmanje šest kaznenih djela, uključujući silovanje uz uporabu droge, napad s namjerom počinjenja seksualnog zločina i posjedovanje droge radi daljnje prodaje, a Grant Robicheaux i za posjedovanje vatrenog oružja.

Chad kaže da je razgovarao s Cerissom otkako je iza rešetaka te tvrdi da je tražila njegovu podršku.

– Molim te, imaj poštovanja prema meni, prenio je Chad Riley riječi svoje supruge.

Izvor vijesti: Jutarnji List

Slični postovi: