Subota, 18 rujnaStranica o Hrvatski
Shadow

SVIJET POLUDIO ZA MALIM YODOM Zvijezda je rođena: Svi se pomamili za lutkama i igračkama lika iz Disneyjeva serijala

Rodila se nova zvijezda. Malen je i zelen, velikih ušiju, star “samo” 50 godina, većinom šutljiv, ali povremeno sklon nedefiniranim zvukovima, ljubitelj sirovih žaba. Već sada, iako je tek beba, koristi “silu”, a prijevozno mu je sredstvo lebdeća “kolijevka”. Službeno ga zovu “The Child” (u prijevodu “dijete”), no za mnoge je već sada jedan jedini “Baby Yoda”.

Najbitnije

Pojavio se tek nedavno, u Disneyjevu serijalu “The Mandalorian”, no istog je trena osvojio srca velikih i malih, i to ne samo onih i inače zaluđenih “Ratovima zvijezda”. Na histeriju nije trebalo dugo čekati. Tko je točno on i što je, hoće li ikada ući u pubertet? Je li on pravi Yoda, ali kao mali? Nije, no definitivno je pripadnik iste vrste kao i legendardni lik koji je preminuo u “Povratku Jedija” u dobi od oko 900 godina. Odgovor je, kao i na ovo posljednje pitanje, negativan i na četvrto, za mnoge trenutno najbitnije – kako ga mogu staviti pod bor?

 

Još nikako. Naime, dostupne su tek neslužbene igračke i memorabilije s njegovim likom, službeni “merch” (ne računajući majice) stiže tek iduće godine, najranije u veljači, iako ga se već sada može naručiti – primjerice lutkicu, plišanca i puzzle.

Neki su zbog toga ljuti, no Disney ima dobro objašnjenje. Nisu željeli ranije pustiti proizvode u optjecaj jer bi pokvarili iznenađenje pojave “Djeteta” u serijalu. Naravno, drago im je zbog vrlo pozitivnih reakcija ljudi, iako neki smatraju da bi Baby Yoda mogao zasjeniti cijeli serijal.

 

Interakcije

Dakle, ovaj će Božić biti manje zelen u tom smislu, no samo prividno. Epidemija se sve više širi. Primjerice, jedna je američka pekarnica

Izvor vijesti

Slični postovi: