Četvrtak, 30 lipnjaStranica o Hrvatski
Shadow

TATIN SIN, PRIPADNIK ZLATNE MLADEŽI, DIVLJAČKI PRETUKAO DJEVOJKU ZBOG BENIGNE FOTOGRAFIJE NA INSTAGRAMU Udario je u glavu nogom i čelo rasjekao bocom

Brazilka Melissa Gentz (22) objavila je na svojem Instagram profilu fotografije koje su nastale nakon što ju je njezin dečko Brazilac Eric Bretz (25) divljački pretukao jer je na društvenoj mreži objavila fotografiju na kojoj joj se nazire dekolte, piše The Sun.

Na fotografijama se može vidjeti da je Gentz od udaraca koje je joj je zadao Bretz zadobila posjekotinu preko čela iznad lijevog oka te poveću masnicu oko lijevog oka. Gentz je također objavila fotografiju s pramenom svoje kose koji joj je Bretz navodno iščupao tijekom napada.

Brazilka je policiji rekla da ju je njezin dečko bacio na pod, udario nogom u glavu, gušio nogama koje je omotao oko njezinog vrata te udario bocom po čelu.

 

– Ponovno objavljujem ovu fotografiju jer ju je moj bivši dečko obrisao bez da sam ja to vidjela. Rekao je da djevojke u vezi ne mogu na Instagramu imati fotografiju na kojima se vide grudi, napisala je Gentz na Instagramu gdje je objavila fotografiju koja je navodno isprovocirala njezinog dečka s kojim je, jasno, smjesta prekinula vezu.

 

– Sve je počelo s prigovorima na moje Instagram fotografije. Onda je prigovarao na komentare, onda na poruke koje primam. Onda me jednog dana povukao za kosu i rekao mi da moram prihvatiti tu realnost jer sam žena u vezi. Molim sve žene da smognu snage i hrabrosti te da okončaju zlostavljačke veze poput moje posljednje, dodala je Gentz te objavila i zvučni zapis na kojem se može čuti kako joj Bretz govori da “ne prihvaća muškarca koji je nad njom dominantan”.

Glumica i manekenka Luiz Brunet također je objavila nekoliko fotografija ozlijeđene Melisse Gentz uz riječi: – Žene, za ime Božje, obratite pozornost na znakove. Za ljubav Božju, ujedinimo se, bilo bi vrijeme.

 

Gentz, inače studentica preddiplomskog studija biologije i genetike na Sveučilištu Južna Florida, i Bretz, profesionalni vozač motokrosa i – prema pisanju O Tempa, sin milijunaša i jednog od najbogatijih Brazilaca, vlasnika jednog od tamošnjih vodećih lanaca supermarketa – bili su u vezi tri mjeseca prije nego što ju je Bretz 23. rujna navodno pretukao.

Prema policijskom izvještaju, svađa između partnera započela je nešto iza 4 sata ujutro nakon što je Bretz prije toga popio svoje lijekove protiv nesanice te četiri piva i tri četvrtine boce vina. Gentz je tada verbalno napala Bretza koji je potom postao nasilan, što je naposljetku dovelo do njegovog uhićenja. Bretz je porekao sve što mu se stavlja na teret te je dva dana nakon uhićenja pušten iz zatvora jer je platio jamčevinu od 60 tisuća dolara.

Izvor vijesti: Jutarnji List

Slični postovi: