Subota, 22 siječnjaStranica o Hrvatski
Shadow

Tko će biti kandidat Stranke rada i solidarnosti za gradonačelnika?

U borbi za Zagreb jedino se još ne zna tko će biti kandidat ili kandidatkinja za gradonačelničko mjesto iz stranke preminulog Milana Bandića. 

Poslijepodne se sastalo predsjedništvo BM 365 – Stranke rada i solidarnosti no odluka o kandidatu za gradonačelnika nije donesena.

Dosadašnja desna ruka Milana Bandića, Jelena Pavičić Vukičević, postat će obnašateljica dužnosti predsjednice stranke, izvijestio je u Dnevniku novinar Eugen Husak.

Novinarima je poručila da još nemaju kandidata za gradonačelnika te da će o tome odlučiti članstvo. Predsjednici svih 218 stranačkih ogranaka dobili su zadatak da u idućih sedam dana razgovaraju s članstvom, pošalju prijedlog u Predsjedništvo koje bi sljedeći četvrtak trebalo donijeti odluku tko će biti njihov kandidat za gradonačelnika. 

– Meni je izrazito važno, i cijeloj stranci, da svi članovi dobiju priliku izjasniti se kako vide daljnji rad u stranci te, što je sada, pred lokalne izbore najvažnije, koga žele vidjeti kao kandidata stranke za gradonačelnika Zagreba, kazala je Jelena Pavičić Vukičević.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!

Nastavite čitati – Izvor članka

Slični postovi: