Ponedjeljak, 20 rujnaStranica o Hrvatski
Shadow

Topli božićni dom s raskošnim vintage ukrasima

Danas, kada cijeli zapadni svijet slavi Božić, želimo vas još jednom oduševiti svečano uređenom kućom iz sunčane Španjolske. Ova divno uređena kuća posebno će razveseliti sve ljubitelje vintage namještaja i detalja, i prirodnih tkanina koje pružaju toplinu, baš kao i božićni dekor koji je ujednačenog stila i stvara potpuni sklad za vlasnike.

Dekorativne mogućnosti Božića su ogromne. Od diskretnih i prirodnih, do raskošnih s blještavim ukrasima, vijencima, lampicama i svijećama u svakom kutu kuće, kao što ćete vidjeti u ovoj kući od hodnika i kuhinje do spavaće sobe i kupaonice.

 

Već na samom ulazu u kuću nalazi se savršeno malo drvo s ugrađenim svjetlima.

 

Iako je tradicija da se na vrata objesi adventski vijenac, vlasnici su za svoj vijenac pronašli mjesto unutra kako bi uživali u njegovoj ljepoti.

 

Glavni protagonist božićnog ukrašavanja je drvce u dnevnom boravku ukrašeno osnovnom bojom koja dominira prostorom, a to je u ovom slučaju bijela.

 

Mjesto, ali i veličina stabla su iznimno važni, a od ključne je važnosti da drvce bude proporcionalno sobi i visini stropa kako ne bi izgledalo smiješno. U ovoj sobi vrlo visoko čak 3 metra s obzirom na to da su i stropovi vrlo visoki. 

 

Prije ukrašavanja vlasnici su dobro razmislili

Izvor vijesti

Slični postovi: