Četvrtak, 18 srpnjaStranica o Hrvatski
Shadow

Tri blagdanska dnevna boravka opremljena stvarima iz Ikee

Dizajnerica interijera Pernilla osmislila je tri dnevna boravka prepuna stvari iz Ikee. Sva tri uređenja jednako su bajkovita, a u isto je vrijeme svaki poseban sam po sebi. Oni koji vole jednostavnost, obožavat će uređenje plavog dnevnog boravka, dok će maksimalisti uživati u posljednja dva. U sva tri interijera korištene su božićne boje, a uređenje je upotpunjeno mnogim simpatičnim detaljima.

U plavi interijer dizajnerica je uklopila tamno sivi namještaj kako se ne bi dodatno isticao. Osim stolića, koji je bijeli i visilice koja stvara prozračan, a blagdanski ugođaj. Lampice blagdansko uređenje ovog interijera čine dodatno šarmantnim.

Zelene tapete u ovom dnevnom boravku savršena su podloga za tematsko božićno uređenje. Raskošan bor i vijenci neizostavni su klasični elementi, a crveni detalji stvaraju pravu pravcatu blagdansku atmosferu koju možemo zaista osjetiti.

Posljednji interijer pravog je razigranog karaktera. U jedan obiteljski dnevni boravak prepun uspomena, predivno se smjestio kauč crvene boje koji mu daje šarm. Lampice i ostali detalji čine ga toplim i dinamičnim, a upravo je to ono što se nekako očekuje od blagdanskih interijera – da su prepuni lijepih uspomena i ostalih elemenata koji kriju najljepše priče.

Foto: Måns Jensen

Izvor: planete-deco

Izvor vijesti: Jutarnji List

Slični postovi: