Četvrtak, 18 srpnjaStranica o Hrvatski
Shadow

TRI DANA JE LEŽAO MRTAV U BUNARU, A ZA NJEGA NITKO NIJE NI PITAO Uključio pumpu, izgubio ravnotežu i pao u ponor: Glavom je udario o beton i cijev…

Okolnosti stradavanja Koprivničanca N. V. (43), čije je tijelo pronađeno u bunaru u dvorištu pokraj obiteljske kuće u Koprivničkom Ivancu, velika su nepoznanica. Prema dosad utvrđenom, posljednji je put viđen u četvrtak, a njegovo beživotno tijelo otkriveno je tri dana kasnije.

Sve upućuje na to da je tijekom uključenja hidropumpe pao u bunar, točnije nesretnik je pokušao uključiti pumpu za vodu kojom se opskrbljivala njegova kuća. U jednom je trenutku, međutim, izgubio ravnotežu i pao naglavačke u bunar dubok oko šest metara. Bio je to stravičan pad jer je glavom udario o betonsku stijenku te cijev u bunaru pa je izgubio svijest.

O cijelom slučaju obaviješteno je nadležno državno odvjetništvo, a ono što najviše brine je činjenica da puna tri dana nikoga iz njegove okoline nije zanimalo gdje se nesretni 43-godišnji mještanin nalazi. Susjedi kažu da njegov brat živi nekoliko kuća dalje, a policija ističe kako nema elemenata sumnjive smrti.

Izvor vijesti: Jutarnji List

Slični postovi: