Petak, 1 prosincaStranica o Hrvatski
Shadow

U SRBIJI SE ZAMALO POTUKLI ZBOG JEFTINIH PILIĆA Piletina je nekoliko puta nestajala, stizale nove zalihe, djelatnici ih zbog gužve bacali među kupce

Nezapamćeni interes izazvalo je otvaranje 16 dućana njemačkog trgovačkog lanca Lidl diljem Srbije, a društvene mreže preplavljene su fotografijama i snimkama sa otvaranja, javljaju srpski mediji. Iako su dućani otvoreni u 8 sati, ispred trgovačkih objekata formirali su se redovi i prije šest sati ujutro.

Najprodavaniji su artikli piletina, banane, ali i jedan čokoladni namaz. Pilići se prodaju po cijeni od 120 dinara (1 euro) po kilogramu. Portal Jugmedija objavio je na svojoj stranici na Facebooku snimku otvaranja Lidla u Leskovcu na kojoj je vidljivo otimanje za piletinom, kakvo je viđeno i u drugim dućanima Lidla u Srbiji.

Na snimci iz Leskovca se čuje i vidi svađa i otimanje oko pilića, a u jednom momentu odnosi među kupcima su bili na rubu incidenta. Na drugoj snimci prikazan je djelatnik Lidla, koji je pokušao doći do hladnjaka gdje se nalazi piletina kako bi dostavio nove zalihe, no nakon što nije uspio u tome zbog gužve, bacio je kutiju među kupce koji su piletinu odmah razgrabili. U pozadini mu je netko dobacivao: ‘Sve ih rastjeraj’.

 

Piletina je nekoliko puta nestajala, morali su donositi nove zalihe. Kupci koji su izlazili iz provavaonica uglavnom su nosili nekoliko vrećica i tvrdili da su zadovoljni: – Ovo je taman kako treba za nas umirovljenike, zadovoljna sam.

Takođe, kupci masovno kupuju mljeveno svinjsko meso po cijeni od 2,5 eura po kilogramu.

 

Izvor vijesti: Jutarnji List

Slični postovi: