Nedjelja, 19 svibnjaStranica o Hrvatski
Shadow

‘U TOM TRENUTKU SVIJET MI SE OKRENUO NAOPAČKE’ Brazilska ljepotica otkrila kako je reagirala kad je saznala da joj dečko čeka dijete s bivšom

Supermodel Gisele Bündchen (38) i igrač američkog nogometa Tom Brady (41) u braku su od 2009. i imaju dvoje djece – sina Benjamina Reina (8) i kćer Vivian Lake (5). Par se upoznao i zaljubio na slijepom spoju koji su im organizirali zajednički prijatelji, a njihov brak mnogima izgleda kao da je iz bajke.

No brazilska manekenka u autobiografiji “Lessons: My Path to a Meaningful Life” piše kako se već na početku veze s Tomom suočila s vrlo velikim problemima. Naime, nakon što ga je viđala samo dva mjeseca, sportaš joj je rekao kako je njegova bivša djevojka trudna s njegovim djetetom.

Glumica Bridget Moynahan (47), zvijezda filma “Djevojke iz Coyote bara ” i TV serije “Plava krv”, ostala je u drugom stanju krajem 2006., netom prije prekida s Bradyjem, s kojim je bila dvije godine, a Gisele priznaje kako se s tom viješću isprva jako teško nosila.

– Svi mediji pisali su o tome… Svijet mi se u sekundi okrenuo naopačke… Bilo je to teško razdoblje, ali danas se osjećam blagoslovljeno što je Tomov sin John Edward, kojemu je danas 11 godina, dio moga života – zaključila je Bündchen, a prenio je The Mirror.  

June 02, 2014: Bridget Moynahan arriving at the 2014 CFDA Fashion Awards hosted by Swarovski, held at Alice Tully Hall in Lincoln Center in New York City., Image: 195304407, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, INF

Profimedia, INF

Bridget Moynahan

 

Izvor vijesti: Jutarnji List

Slični postovi: