Subota, 25 svibnjaStranica o Hrvatski
Shadow

UDALA SE MILANA VLAOVIĆ Spisateljica uplovila u bračnu luku sa šarmantnim Banjalučaninom, mladoženja na vlastitom vjenčanju stao za DJ pult

Veliko slavlje za obitelj i prijatelje pripremili su Milana Vlaović i Boris Kovaček u zagrebačkoj Laubi i to s velikim razlogom – naime, izrekli su sudbonosno “da”, piše Gloria.

Za DJ pult stao je sam mladoženja Boris, inače strastveni zaljubljenik u glazbu, koji nije skrivao sreću kad je u haljini Matije Vuice ugledao svoju mladenku Milanu. Spisateljica i Glorijina kolumnistica (47) i dvije godine mlađi direktor agencije Pepermint zaljubili su se prije četiri godine. Brak podržavaju i njihova djeca koju imaju iz prijašnjih veza – Borisov sin te Milanina kći Nika te sinovi Mario i Stjepan, koje ima iz braka s bivšim nogometašem Goranom Vlaovićem, s kojim je dijelila 18 bračnih godina.

Šarmantni Banjalučanin i zgodna Metkovka poznaju se dugi niz godina, a radili su zajedno i na nekoliko projekata. Dugogodišnji Borisov prijatelj Tomo Ricov bio je vjenčani kum, a kuma je bila Milanina prijateljica Ana Petričić Gojanović, donosi Gloria.

Izvor vijesti: Jutarnji List

Slični postovi: