Ponedjeljak, 24 siječnjaStranica o Hrvatski
Shadow

Umjetnički drveni borići kao iznimno cool ukras za bor

– Borići su drveni, od jele, već gotovi, izrezani, a oslikala sam ih tehnikom akrila, kolaža i markera u boji. Također, na boriće sam lijepila gumbe raznih veličina, kao i mirisni štapić cimeta, što pridonosi božićnom ugođaju.

Izrađeni su od drva i oslikani tehnikom akrila, kolaža i markera u boji. Na njih su potom lijepljeni gumbi raznih veličina

Svaki borić je unikat na svoj način, a glavni motiv svih borića je Tatjanin zaštitini znak, motiv miša Hello i njegov veseli prijatelj pas/prase. Borići imaju zlatnu traku pa se mogu objesiti na bor ili kao ukras. Pakiraju se u bijele papirnate vrećice koje sam nazvala Happy tree i svako pakiranje je jedinstveno – objasnila je i dodala kako je cijena jednog borića 100 kuna.

– Oni se mogu objesiti na bor ili jednostavno biti blagdanski ukras u domu. Dimenzije borića su 10×7 centimetara – kaže. Isto tako, svaki borić je potpisan i dolazi u privlačnom pakiranju. Zainteresirani mogu kontaktirati Tatjanu preko emaila: [email protected] ili pogledati njezinu web stranicu tatjanapoliteo.com.

Izvor vijesti: Jutarnji List

Slični postovi: