Nedjelja, 19 svibnjaStranica o Hrvatski
Shadow

URNEBES U BIJELOJ KUĆI Kanye West napravio kaos u Ovalnom uredu, došao je Trumpu na radni ručak, lupao mu rukom po stolu, unosio mu se u facu i psovao

Kanye West, jedna od najvećih hip-hop zvijezdi, susreo se u četvrtak u Ovalnom uredu s američkim predsjednikom Donaldom Trumpom na radnom ručku.

– Za njega kolege kažu da je glazbeni genij, a što se mene tiče – i moje je mišljenje takvo, kazao je novinarima predsjednik Trump.

– Znate li što želi? Ništa. Ništa ne traži za sebe. Samo želi pomoći ljudima, a najviše oko zatvorske reforme. Tu moram pohvaliti i njegovu suprugu Kim (Kardashian op.a.). Ona nam je na to skrenula pažnju, nastavio je Trump.

– Ima veliku sljedbu u afroameričkoj zajednici, jako je pametan i ja ga jako volim, rekao je Trump pa se pohvalio kako i Kanye West smatra da predsjednik radi jako puno za Afroamerikance.

– Najmanja nezaposlenost ikad, a Kanye je pametan dečko i vidi to, kazao je Trump.

Kanye West sa sobom je poveo i Jima Browna, legendu američkog nogometa i Cleveland Brownsa te stanovnika Kuće slavnih.

– Ima nešto u ovoj kapi. Kad je stavim osjećam se poput Supermana, kazao je West, a onda stavio šiltericu s natpisom MAGA, što je skraćenica Trumpova predizbornog slogana ‘Make America Great Again’.

I tu je krenuo show.

Kontroverni superstar tada je počeo sa svojim izlaganjem o vlastitom mentalnom stanju, kako bi trebala izgledati zatvorska reforma pa sve do odabira tipa aviona kojim bi trebao letjeti američki predsjednik.

– Ljudi očekuju da glasate za demokrate, ako ste crni, rekao je West.

Svoja stajališta dodatno je pokrijepio lupanjem po Trumpovom stolu, a u jednom je trenutku američkog predsjednika proglasio je herojem, dok je za sebe rezervirao titulu ‘ludog mamoje***’ (crazy motherfucker).

Osim Westa i Browna na sastanku su bili i predsjednikova kćerka i savjetnica Ivanka, kao i njen suprug i savjetnik Bijele kuće Jared Kushner, koji su manje-više nijemo promatrali Kanyeovu predstavu.

Što se sve događalo na sastanku u Ovalnom uredu provjerite i u fotogaleriji

 

Izvor vijesti: Jutarnji List

Slični postovi: