Subota, 22 siječnjaStranica o Hrvatski
Shadow

USKOK objavio detalje: Bandić primio 50.000 eura, Bačić stan; zatražen istražni zatvor za petero uhićenih

Velika akcija USKOK-a i policije se nastavlja. Prema neslužbenim informacijama, uhićeno je još 10 ljudi, među kojima je osam poduzetnika i dva zaposlenika Grada Zagreba iz komunalnih poslova i održavanja, a svi su povezani s davanjem mita. Sinoć su u u USKOK-u ispitani Ana Stavljenić-Rukavina i ugostitelj Denis Mohenski, a jutros je nastavljeno ispitivanje i ostalih uhićenih u jučerašnjoj antikorupcijskoj akciji. 

Sinoć su u u Uskoku ispitani Ana Stavljenić Rukavina i ugostitelj Denis Mohenski, a ispitivanje ostalih uhićenih u jučerašnjoj antikorupcijskoj akciji Uskoka i policije nastavlja se danas. 

Riječ je o tri kraka istrage, koja su povezana s bivšim gradonačelnikom Milanom Bandićem.

Uhićeni su i glavni ravnatelj Hrvatske radiotelevizije Kazimir Bačić te bivši vlasnik Tvornice električnih žarulja, poduzetnik Milan Lončarić. Saborska oporba najavila je pokretanje postupka za Bačićevu smjenu.

Također su uhićeni nekad bliski suradnici gradonačelnika Milana Bandić, koji se sumnjiče za pogodovanje. Riječ je o bivšoj članici Povjerenstva za davanje u zakup javnih površina Jeleni Čeklić, bivšoj šefici stručne službe gradonačelnika Andrei Šulentić, Denisu Mohenskom, poznatijem pod nadimkom “Kralj Adventa”, te Bandićevim vozačima Zdravku Krajini i Vladimiru Džaji

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!

Nastavite čitati – Izvor članka

Slični postovi: