Srijeda, 22 rujnaStranica o Hrvatski
Shadow

VIDEO, FOTO: DETALJI OBRAČUNA NA SAVSKOJ U KOJEM SE POTEGAO NOŽ ‘Mladić je stajao uz stanicu, a iz njega je kapala krv. Onda je krenula jurnjava’

Muškarac krvavog torza koji trči po Savskoj cesti u Zagrebu nakon fizičkog obračuna u kojem su radili i noževi, prizor je koji je u nedjelju oko 18.30 sati zgrozio stanare i prolaznike.

Prema prvim informacijama s mjesta događaja a koje je priopćila policija, u kafiću na Savskoj došlo je do sukoba trojice muškaraca. Svađa i tučnjava kulminirali su potezanjem noža pa se obračun preselio i na ulicu, među prolaznike.

Zagreb, 160220. Savska cesta. Oko 18.30 sati u ugostiteljskom objektu Woody sukobile su se tri osobe, dvije su ozlijedjene ostrim predmetom. Na fotografiji: na teren su izasli policija i vatrogasci. Foto: Damir Krajac / CROPIX

 

Drugi stanar kaže da je policija odmah po dolasku razvukla trake kako se ne bi kontaminiralo mjesto očevida jer su se ljudi samo počeli okupljati pred nesvakidašnjim prizorom i dodaje da je sukob navodno počeo u Woody baru.

Foto: čitatelj

 

Na mjestu intervencije vrlo brzo se pojavila policija kao i Hitna pomoć, a tragove krvi s

Izvor vijesti

Slični postovi: