Subota, 25 svibnjaStranica o Hrvatski
Shadow

VIDEO: ‘NISAM JA, MAJKE MI, ČASNA RIJEČ!’ Policija zatražila pomoć građana u hvatanju drskog lopova: ‘Pa to je Ross iz ‘Prijatelja’! Isti su!’

Policijska postaja iz Blackpoola u zapadnoj Engleskoj na službenoj Facebook stranici objavila je fotografiju muškarca koji je u restoranu Mr Basrai’s ukrao jaknu, novčanik i mobitel, a netom prije toga u obližnjoj trgovini kupio je karton piva. Upravo ondje lopova su snimile sigurnosne kamere, a policija je objavila snimku i zamolila građane za pomoć u identificiranju i hvatanju lopova, piše BBC.

Fotografija kradljivca ubrzo je postala viralni hit – naime, dotični muškarac je, zaključili su mnogi, isti Ross Geller iz megapopularne TV serije “Prijatelji”, kojega je utjelovio glumac David Schwimmer (51). Spomenuta fotografija došla je i do slavnoga glumca, koji je na društvenim mrežama objavio urnebesni video u kojemu se obraća engleskim policajcima:

– Nisam kriv, kunem se! Kao što možete vidjeti, ja sam u New Yorku, ali želim vam svu sreću s daljnjom istragom! – govori Schwimmer u kameru dok s pivom, očito negdje u New Yorku, hoda trgovinom.

 

 

Izvor vijesti: Jutarnji List

Slični postovi: