Petak, 10 srpnjaStranica o Hrvatski
Shadow

VIDEO: OVA JE HONDA CIVIC PREŠLA VIŠE OD 800.000 KILOMETARA! Vlasnik iz Kanade tvrdi kako su motor i mjenjač još netaknuti, samo uz redovne servise…

Jedan je kanadski vlasnik Honde Civic LX s benzinskim motorom i automatskim mjenjačem te korisnik Reddita objavio post s YouTube videom u kojem je snimio trenutak kad je automobilom prešao točno 500.000 milja (805.000 kilometara).

Kada je 2015. godine kupio Hondu iz 2011. automobil je imao 50.000 prijeđenih kilometara. Dakle, potom je u pet godina čovjek odvozio više od 750.000 kilometara!

Ako ćemo mu vjerovati na riječ… Tvrdi da automobil još uvijek ima nikad otvarani originalni četverocilindarski benzinac dok ni automatika još nije reparirana ili popravljana.

Sve što je radio na pogonskom sklopu bili su redoviti servisi. Ulje i filteri su mijenjani na svakih prijeđenih 15.000 kilometara, a na svakih 80.000 kilometara servisi su uključivali i izmjenu ulja u kočnicama te mjenjačkoj kutiji.

Čovjek je prema opisu uz video automobil koristio za posao, uglavnom razne dostave u Kanadi, a pohvalio se kako nikada nije dobio kaznu za prekoračenje brzine i kako nikad nije imao čak ni manju prometnu nezgodu.

Dakle, koliko će neki automobil trajati i služiti svog vlasnika ovisi i o tome jeste li automobilu majka ili maćeha, a ovaj Kanađanin po svemu svoju Hondu nije zanemarivao, što mu je automobil vratio nevjerojatnom kilometražom koju je odvezao bez ijednog kvara…

[embedded content]

 

Izvor vijesti

Slični postovi: