Nedjelja, 19 svibnjaStranica o Hrvatski
Shadow

VIDEO: Pogledajte vruće novitete salona u Parizu koje ćemo uskoro voziti!

Kao što smo već pisali, na ovogodišnjem sajmu automobila u Parizu glavnu ulogu imaju serijski automobili koji će se na prometnicama naći već za nekoliko mjeseci. Koncepata također ima, ali su stavljeni u drugi plan, između ostalog i zbog toga što je većina proizvođača već pokazala svoje električne koncepte na nekim od prijašnjih salona i nema potrebe za ponovnim pokazivanjem tehnologije budućnosti budući da nam je ona svima poznata.

Pa krenimo redom s nekim od najvažnijih serijskih modela koji su predstavljeni u Parizu:

BMW Serije 3

 

Svakako najviše pažnje je, barem kada su u pitanju serijski automobili, pridobio novi BMW Serije 3. Bavarska limuzina kodnog imena G20 ističe se upečatljivim i agresivnim dizajnom, a sve detalje pogledajte u videu:

 

Više informacija o ovom modelu pročitajte ovdje.

Seat Tarraco

Zvonimir Jurčić

 

Novi model u ponudi španjolskog proizvođača nosi naziv Tarraco. Riječ je o SUV-u koji po želji dolazi i sa sedam sjedala. Tarraco je postavljen na identičnu platformu kao i Kodiaq, a i pogonski sklopovi su isti – ispod prednjeg poklopca kucaju motori od 150 do 190 KS upareni s ručnim i DSG mjenjačima. Zanimljivost je kako će Seat Tarraco silaziti s proizvodnih traka u njemačkom Wolfsburgu s etiketom Made in Germany.

 

Više detalja i fotogaleriju pogledajte ovdje.

Mercedes B-klasa

Zahlreiche Weltpremieren auf der Paris Motor Show mit der Sängerin Lèa Paci: Auf der Mondial de l‘Auto Paris 2018 präsentiert Mercedes-Benz gleich fünf neue Fahrzeuge und zwei showcars der Weltöffentlichkeit. GLE, B-Klasse, A-Klasse Limousine, A 35, EQC und die Showcars smart forease und Vision EQ Silver Arrow. Multiple World Premieres at the Paris Motor Show with the singer Lèa Paci: Mercedes-Benz is presenting no fewer than five new vehicles and two showcars to global audiences at the 2018 Mondial de l’Auto Paris. GLE, B-Class, A-Class Sedan, A 35, EQC and the showcars smart forease and the Vision EQ Silver Arrow.

Daimler AG

 

Mercedes je otvorio pariški salon automobila presicom na kojoj su predstavili niz noviteta: A-klasu sedan, A-klasu u “baby” AMG izvedbi A35, novi GLE te naposlijetku i novu B-klasu. U Mercedesu ističu kako će se u svojoj klasi istaknuti upečatljivim dizajnom koji možete pogledati u našem videu:

 

Više detalja o novoj Mercedes B-klasi čitajte ovdje.

Izvor vijesti: Jutarnji List

Slični postovi: