Petak, 1 prosincaStranica o Hrvatski
Shadow

VIDEO: POJAVILA SE PJEVAČICA KOJA JE DIGNULA NA NOGE CIJELI STUDIO Najstroža članica žirija oduševljena: ‘Ušetala je vrlo nesvjesno jedna mala diva!’

Apsolutna zvijezda pete epizode Supertalenta bila je mlada Adna Šestić (19) iz Zenice koja je izvedbom pjesme ‘O jednoj mladosti’ Josipe Lisac ostavila sve bez daha, a od Janka Popovića Volarića dobila je zlatni gumb i tako se direktno plasirala u polufinale showa.

– Ušetala je vrlo nesvjesno jedna mala diva koja ni ne zna da je diva! Jedna mala diva koja je uspjela spojiti jazz, soul, sevdah i unijeti jednim dijelom sebe. Ja sam jako sretna da nam je Adna došla u Supertalent – rekla je najstroža članica žirija, Martina Tomčić.

– Prvo si nas dobila simpatičnošću, onda si dala toj nevjerojatnoj pjesmi stvarno nešto svoje i u emotivnom i u glasovnom smislu. Mene si dirnula i hvala ti! Nevjerojatna skromnost i pristojnost, baš si nas kupila, ja mislim da ćeš ti pobijediti – oduševljen je bio Janko Popović Volarić. Komplimente nije štedio ni Davor Bilman koji je rekao:

– Mogu reći da si ti željezo u kamenom dobu ili električni automobil u vrijeme konjskih zaprega, a da toga nisi ni svjesna. Imaš apsolutnu podlogu za to da budeš diva!

[embedded content]

 

Impresivan nastup odradio je i iluzionist Andrej Škedl koji se predstavio Houdinijevim bijegom.

– Ja sam izgubila dar govora. Kužim ja to, karte, trikovi, iluzije, pričam ti jedno, s druge strane radim drugo, ali brzina tog ‘switcha’ je doista zastrašujuća. Svaka čast – poručila mu je Martina, a s njom se složila i Maja Šuput:

– Stvarno ovo što Martina kaže, brzina ovoga što se dogodilo je fascinantna. I da si spor meni bi bilo fascinantno jer toliko kao malo dijete želim vjerovati da vi to stvarno radite, da to nije iluzija već da ste vi neki suludi ljudi. Svi smo se naježili od glave do pete! Baš ste nas šokirali!

[embedded content]

 

Vještinom beatboxanja žiri je oduševio i Damir Mašić dok je glazbenik na harmonici, Samir Nurkić, priuštio pravi obrat u svom nastupu i na koncu također ostavio snažan dojam na žiri.

[embedded content]

[embedded content]

 

– Kada si ušetao svirajući, moja prvotna misao je bila: O ne, ali onda se desi onaj neočekivani obrat kojega ja svaki dan, svakoga trenutka u svom životu priželjkujem – da me netko demantira. Ti si ozbiljan instrumentalist – poručila mu je Martina.

Ovacije je pokupio i cheerleading klub Lana. Maja je bila oduševljena i poručila im je da su fantastične dok je Davor bio malo stroži, ali i dalje zadovoljan:

– Nisam sad baš vau oduševljen, ovo je koreografija koja je natjecateljska, posložena je. Sve u svemu ste bile dobre!

[embedded content]

 

U polufinalu ćemo gledati i mađarski sastav Varidance koji se predstavio slap danceom s elementima tradicionalnog mađarskog plesa. Žiriju se posebno svidjela originalnost i novitet u Supertalentu.

[embedded content]

 

A plesnim je umijećem polufinale izborila i natjecateljica Vanja Andriollo koja se predstavila plesom zajedno s plesnim partnerom Ozzyjem Shineom. Žiri je pohvalio njezinu energiju i strast prema plesanju, a poseban su odjek imale Davorove riječi:

– Apsolutno ću potvrditi ono što ste rekli, da ne samo kizomba već i ples može pomoći u ne samo izlječenju već i u nekim drugim stvarima, a kizomba je stvarno posebna među plesovima. Za mene ste vi čudo i drago mi je da ste ovdje na pozornici!

[embedded content]

 

Više sreće u idućoj sezoni showa morat će potražiti Valentino Zec s beatboksom, Jelena Jakus koja je pjevala Majinu pjesmu, Dino Radosavac koji je nastupio s Tošinom pjesmom, kao i Elvis Nukić kojem je Maja poručila da bi bio izvrstan animator u hotelu.

[embedded content]

[embedded content]

[embedded content]

[embedded content]

 

Izvor vijesti: Jutarnji List

Slični postovi: