Nedjelja, 7 kolovozaStranica o Hrvatski
Shadow

VIDEO: POZNATI SVI FINALISTI Genijalni crtač i sjajni plesač sve oduševili, a onda je uslijedilo i veliko iznenađenje od strane žirija!

Posljednjih desetero kandidata od TOP 50 natjecatelja u nedjelju se navečer borilo za ulazak u finale showa Supertalent. Prema glasovima publike večeras su najbolji bili RiS Love4dance, Marin Čačija i Siniša Matijević. Najviše glasova dobio je Siniša Matijević, pa se direktno plasirao u finale! Između skupine RiS Love4dance i Marina, žiri je odabrao Marina, pa je on posljednji finalist.

A iznenađenje večeri također je bila i nova šansa za trećeplasirane kandidate u polufinalima, pa je tako žiri odlučio da ćemo u finalu gledati i Andreja Škedela te Đulijana Jašarevića, piše Dnevnik.hr.

Večer je započela plesnom točkom skupine RiS Love4dance iz Rijeke. Postoje već 10 godina pod kreativnim vodstvom Ivone Brnelić, a večeras su napravili pravi spektakl. Nažalost po njih, nije im bilo dovoljno za finale, unatoč oduševljenju žirija.

Gimnastičarka Paula Kopić predstavila se s novom točkom u božićnom ruhu, adrenalinski nabijen nastup osigurale su cirkuske artistice iz skupine Vertigo Variete, a nakon toga uslijedio je nastup posljednjeg Zlatnog gumba, skupine Dunking Devils.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=9olDJInV4Zo]

Siniša Matijević sve je ostavio bez daha crtanjem zatvorenih očiju. ”Ti si stvarno jedan poseban dečko”, Janka je zadivio Sinišin talent, a na crtežu Nikole Tesle čestitao mu je i Davor. ”Ovo je Supertalent”, nije puno razmišljao što će reći.

Predstavio se  i Jan Samardžija, a onda je plesnim nastupom sve zadivio Marin Čačija iz Rijeke. Davor je viđenim bio oduševljen zbog čega je i ustao, a Maja je za početak imala samo jednu riječ – ludilo. Viđenim je bila oduševljena čak i Martina: ”Ja od danas imam svoju novu plesačku fiksaciju, a to si ti”, samo je lijepe riječi imala Martina.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=VLqfUuoaIU8]

Renata Grunwald pjevala je Molitvu Marije Šerifović, no žiri nije bio oduševljen. Poslije nje na pozornicu je izašla Nensi Mitrović i izvela Dani i godine Nine Badrić, nju su članice i članovi žirija pohvalili. Zadnji koji su nastupili bili su Valentina i Ivan, koji su pokazali svoje plesne vještine…

Izvor vijesti: Jutarnji List

Slični postovi: