Subota, 27 studenogaStranica o Hrvatski
Shadow

VIDEO: SEVERINA OTVORILA DUŠU NA KONFERENCIJI ZA NOVINARE ‘Kao majci mi se onemogućuje da radim svoj posao, i sama sam doživjela ‘silovanje’ na sudu’

Konferencija za novinare Severine Kojić, na kojoj je najavila regionalnu turneju ‘The Magic Tour’, otišla je u neočekivanom smjeru. Pjevačica je konferenciju počela potresnom privatnom pričom:

– U petak se dogodio incident u školi u koju ide moje dijete gdje su ga dva sata zadržavali i nisu puštali jer ja osobno nisam mogla doći po njega. S obzirom na to da nitko osim mene ne može odvesti moje dijete iz škole, na taj način se meni, kao majci, onemogućuje da radim svoj posao ili da budem bolesna pa da zbog toga ne mogu doći po dijete – rekla je Severina. 

Požalila se i na institucije, na Centar za socijalnu skrb za koji je podnijela već pet prijava, prenosi Vijesti.hr. Osvrnula se i na prava žena u društvu te na žrtve zlostavljanja i silovanja te je zaključila da je u svojem dugogodišnjem parničenju s bivšim suprugom i sama doživjela slično ‘silovanje na sudu u Splitu’.

 

Prozvala je i oca svog djeteta, da je godinama maltretira, da pušta laži i klevete preko srpskih tabloida samo da bi joj uzeo dijete. 

– Ne znam zbog čega se čudim svemu tome kad djevojčice u ovoj zemlji nemaju nikakvu sudsku zaštitu – rekla je.

Najavljena turneja humanitarnog je karaktera, a Severina ju je opisala kao ‘borbu protiv zla’ te dodala kako će dio prihoda od turneje donirati. Počinje 6. studenog u rodnom joj Splitu, a nastavlja se u ostalim velikim gradovima poput Beograda, Ljubljane, Zagreba, Skopja…

Izvor vijesti: Jutarnji List

Slični postovi: