Srijeda, 27 listopadaStranica o Hrvatski
Shadow

VIDEO: STUDENTICA U ‘POTJERI’ SJAJNOM IGROM OSVOJILA OGROMAN IZNOS Karla je na početku imala skroman učinak, a onda je pred kraj ušla u seriju

Ludbrežanka Karla Tripad osvojila je 50.000 kuna, sjajnom solo igrom u završnoj dionici sinoć emitirane Potjere, javlja Srednja.hr. Premda se ova studentica kroatistike na Filozofskom fakultetu u Zagrebu mučila u brzopoteznoj minuti pa i u igri na ploči, na kraju je uspjela obraniti višu ponudu koju je odabrala u drugoj igri.

U brzopoteznoj minuti, 24-godišnja je studentica odgovorila na svega tri pitanja, skupivši tako 10.500 kuna. Ovaj skromni učinak odlučila je popraviti prihvaćanjem više ponude u igri na ploči te ju je na kraju i obranila. Jedina od četvero igrača.

U završnoj potjeri imala je taj blagoslov neprijavljivanja na taster, što joj je, čini se, odgovaralo, budući da je skupila 12 točnih odgovora odnosno 13 koraka prednosti pred lovcem Kotigom.

Lovac je dobro startao sa svojom dionicom u završnoj potjeri, odgovorivši na prvih šest pitanja točno, no potom je uslijedio pad. U nešto više od šezdeset sekundi, nije odgovorio na pet pitanja, što je uz jednu Karlinu intervenciju bilo dovoljno za konačnu pobjedu.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=y-ldUhOjz3k]

 

Izvor vijesti: Jutarnji List

Slični postovi: