Nedjelja, 7 kolovozaStranica o Hrvatski
Shadow

VLAHO ARBULIĆ O DETALJIMA NESREĆE U KOJOJ JE OZLIJEĐEN SIN GORANA IVANIŠEVIĆA ‘Prošao je kroz crveno i udario nas, mali ima teške ozljede’

U prometnoj nesreći koja se dogodila u srijedu poslijepodne u centru Zagreba ozlijeđen je 12-godišnji sin Tatjane Dragović i Gorana Ivaniševića.

Dječak je završio u bolnici, a do nesreće je došlo kad se sudario automobil kojeg je vozio partner Tatjane Dragović, Vlaho Arbulić, s drugim vozilom na raskrižju Ulice baruna Trenka i Gajeve pa je terenac odbačen na zid zgrade Ministarstva financija.

‘U šoku smo i samo smo fokusirani na to da se mali što prije oporavi i bude dobro. Ima ozljede glave koje su kvalificirane kao teške, no liječnici su optimistični i nadamo se pozitivnom ishodu, potresenim nam je glasom kazao mladi glazbenik Vlaho Arbulić koji se trenutno s djevojkom Tanjom Dragović nalazi u zagrebačkoj Klaićevoj bolnici gdje se oporavlja 12-godišnji dječak, piše Slobodna Dalmacija.

– U trenutku sudara bio je izrazito hrabar i pri svijesti. Moram se zahvaliti ljudima koji su nam priskočili u pomoć. Samo mi je bilo važno da Emanuel bude dobro, nakon sudara otvorili su se zračni jastuci, a ja sam istog trenutka skočio prema njemu, primio ga u naručje i izveo van. U autu smo bili samo nas dvojica, išao sam po njega nakon što mu je završio trening. Vozio sam zelenim valom i onda je to vozilo prošlo kroz čisto crveno, udarilo me i odbacilo u zid. Nije me briga za štetu, samo nam je Emanuel u mislima i njegov oporavak, ponavlja nam Vlaho koji je za Slobodnu Dalmaciju rekao i kako dječakov otac, naš teniski as Goran Ivanišević trenutno nije u Hrvatskoj, ali će se uskoro vratiti kako bi bio uz sina.

Izvor vijesti: Jutarnji List

Slični postovi: