Utorak, 24 svibnjaStranica o Hrvatski
Shadow

ZADRANKA POKLONILA AUTOMOBIL PREKO FACEBOOKA ‘Otišao je u prave ruke… I ja sam prošla svašta u životu, znam kako je imati i nemati’

Objava jedne Zadranke na Facebooku, u grupi ‘Kupi prodaj Dalmacija’ izazvao je nevjericu. Naime, ona je pod profilom ‘Jesam To’ napisala kako poklanja – automobil.

‘Poklanja se manje auto obitelji koja je stvarno u potribi. Auto je u voznom stanju i registrirano još tri mjeseca. Sve informacije u inbox’, napisala je i prilično iznenadila sve koji su tu njenu objavu vidjeli. No, Zadranka Filomena je za Dalmatinski portal potvrdila kako je uistinu darovala automobil.

– Kao što sam i željela, Opel Corsa stara 17 godina je otišla u prave ruke, samohranoj majci koja ima četvero djece i živi u Splitu – rekla  je Filomena, također samohrana majka.

Objasnila je kako je uopće došla na ideju darovati vozilo…

– Rođak mi je rekao da ima automobil za mene od svog prijatelja koji posjeduje nekoliko vozila. Kako ja već imam svoju Opel Corsu, rekla sam da mi ne treba, ali mi je on svejedno dao i rekao da radim s njom što želim. I onda sam se ja odlučila na ovaj potez, jer i ja sam svašta prošla u životu, znam kako je imati i nemati – otkrila je Zadranka.

Filomena radi noćne smjene u trogirskoj pekari, majka je 17-godišnjaka i dvogodišnjakinje. Njen je sin, kako kaže, plakao pod ponosa kad je čuo što je napravila.

– Rekao mi je: ‘Mama, ti si čudo!’, a još nešto ću vam reći… Iduće godine ćemo darovati i Corsu koju ja vozim jer će sin kupiti novo auto kada položi, a ne trebaju nam dva… – rekla je Filomena za Dalmatinski portal.

Izvor vijesti: Jutarnji List

Slični postovi: