Srijeda, 27 listopadaStranica o Hrvatski
Shadow

ŽENA (44) POD UTJECAJEM ALKOHOLA NOŽEM PO VRATU ZAREZALA IZVANBRAČNOG SUPRUGA (72) Nakon što ga je zarezala nožem, supružnici su se i potukli

Krvavi noćni sukob dvoje izvanbračnih supružnika dogodio se oko 3.15 sati u srijedu u obiteljskoj kući u Koprivnici, piše Podravski.hr.

Žena (44), koja je bila pod utjecajem alkohola od 2,77 promila, nožem je po vratu zarezala 72-godišnjeg izvanbračnog supruga.

Nesretnik, koji je bio pod utjecajem alkohola od 0,49 promila, srećom nije teže ozlijeđen. Nakon što ga je zarezala nožem, supružnici su se potukli, a u sukobu je lakše ozlijeđena i 44-godišnjakinja.

Na mjesto krvavog sukoba stigli su koprivnički policajci, a oboje sudionika prepratili su u bolnicu. Muškarcu i ženi utvrđene su lakše tjelesne ozljede. Dok muškarac neće ni prekršajno odgovarati, njegova izvanbračna supruga uhićena je i kazneno prijavljena zbog pokušaja nanošenja teške tjelesne ozljede.

– Osumnjičenoj je izrečen istražni zatvor. Riječ je o zarezivanju, a da ga je ubola onda bi vjerojatno i kvalifikacija kaznenog djela bila drugačija – rekao nam je Darko Galić, glasnogovornik varaždinskih tužitelja.

Riječ je, inače, o višestruko osuđivanom bračnom paru zbog obiteljskog nasilja. Iza njih je desetak prijava i presuda, u većini slučajeva samo je muškarac osuđivan, no u nekim je sukobima i žena aktivno sudjelovala u nasilju.

Izvor vijesti: Jutarnji List

Slični postovi: