Subota, travanj 20Stranica o Hrvatski

Avtomoto

Motorna ulja za auto su hrana vašeg motora

Motorna ulja za auto su hrana vašeg motora

Avtomoto
Svakodnevno korištenje automobila s vremenom će izmoriti sve komponente vašeg osobnog vozila. Sigurni smo da ste čuli mnoge priče o nenadanim kvarovima i nezgodama, a možda su neke zadesile baš vas. Motor automobila svakako je jedna od najbitnijih i najvećih komponenta. Svi znamo da bez motora nema ničega i da je motor također vrlo skup dio auta. Ako želite da vam auto radi dobro, dugo, kvalitetno i da svaka vožnja bude kao ona prva, morate dobro paziti na motor, a tome služe motorna ulja. (više…)
Cijene lanaca za snijeg se mogu dosta razlikovati

Cijene lanaca za snijeg se mogu dosta razlikovati

Avtomoto
Danas možete pronaći brojne trgovine u kojima se prodaje auto oprema, rezervni dijelovi za auto i slično. Cijene se mogu dosta razlikovati pa mnogi ranije vole napraviti istraživanje kako bi znali što i ih čeka. Primjerice, upišete li u neku internetsku tražilicu nešto poput lanci za snijeg cijena, dobit ćete raznolike rezultate raspoređene po velikom broju trgovina. (više…)
Nosači za bicikl odlični su za putovanja

Nosači za bicikl odlični su za putovanja

Avtomoto
Već prvi topliji dani pozivaju ljubitelje biciklizma na akciju. Biciklizam je vrlo popularna rekreacija koja ima sve više poklonika. Vrijeme provedeno u kretanju na svježem zraku postalo je neprocjenjivo, a u transportu znatno će vam pomoći nosači za bicikl. (više…)
Luksuznija vožnja uz tipske tepihe po mjeri  

Luksuznija vožnja uz tipske tepihe po mjeri  

Avtomoto
Dio auto opreme koji očekujemo susresti u automobilu svakako su i auto tepisi, bez obzira kupujemo li novi ili rabljeni auto. Gumeni ili tekstilni, auto tepisi uvijek su na svom mjestu i spremni za uporabu u automobilu pa na njih obraćamo vrlo malo pozornosti. Ipak, želite li u svom automobilu stvoriti luksuzniju atmosferu ili jednostavno napraviti suptilnu, ali efektnu promjenu, zamjena auto tepiha odlična je pozicija za početak. Relativno financijski bezbolna promjena tepiha uvelike može utjecati na ugodu i vizualni izgled unutrašnjosti automobila te unutrašnjost učiniti ugodnijom i luksuznijom. Stoga je zamjena tepiha u automobilu odličan trik za potpunu promjenu u unutrašnjosti. (više…)
Brojne prednosti LED H7 žarulja

Brojne prednosti LED H7 žarulja

Avtomoto
Današnji auti uglavnom koriste dvije vrsta žarulja: halogene i led žarulje. Dugi niz godina su se upravo halogene žarulje ugrađivale u auto jer su predstavljale najbolji omjer cijene i kvalitete. Danas se one i dalje ugrađuju, cijena im je još uvijek niska, ali je upitna njihova kvaliteta u odnosu na primjerice led rasvjetu. Noviji luksuzni auti gotovo uvijek dolaze s led žaruljama. Postoji nekoliko različitih vrsta led žarulja, a led žarulje za auto h4 su među najprodavanijima. (više…)
Iznajmite kombi i riješite sve poslove

Iznajmite kombi i riješite sve poslove

Avtomoto
Mnogima je poznata sljedeća situacija. Kupujete određeni komad namještaja ili određene kućanske aparate. Bez obzira što imate automobil koji smatrate velikim i prostranim, kutije s kupljenom robom jednostavno ne mogu stati u prtljažnik, a čak niti na stražnja sjedala. Mnogi se tada odlučuju za uslugu dostave. No, ponekad su te usluge dosta skupe pa mnoge bace na razmišljanje u potrazi za alternativnim rješenjima. (više…)
Moto jakne kao odlična zaštita i modni dodatak

Moto jakne kao odlična zaštita i modni dodatak

Avtomoto
Svaki pravi ljubitelj motora zna kako su maleni dodaci jako bitni. Čak i kada imate savršen motor: odličan model, prekrasne komponente, novo lakiranu površinu i kožna sjedala, ne mora značiti da imate savršeni imidž! Upravo zbog toga motoristi nerijetko nose moto jakne koje su osim odlične zaštite tijekom vožnje motora i odličan modni dodatak. Svaki pravi motorist mora imati moto jaknu, koliko zbog imidža, toliko i zbog sigurnosti i zdravlja. Mi smo odlučili s vama popričati o moto jaknama, njihovim karakteristikama te vam želimo dati neke kvalitetne savjete o tome kako kupiti savršen model za vas. (više…)
Krovna kutija kao obavezni dodatak na automobil za putovanje

Krovna kutija kao obavezni dodatak na automobil za putovanje

Avtomoto
Obiteljska putovanja oduvijek su stvarala probleme zbog nedostatka prostora za prtljagu i guranja zbog prtljage po zadnjem sjedištu. Pogotovo onima s manjim automobilima putovanja su znala stvarati probleme i nerijetko bi se putnici na zadnjem sjedištu gužvali između torbi i prtljage. Kada se je tek pojavila na tržištu krovna kutija bila je veoma tabu tema zbog izgleda i aerodinamičnosti. Iako i danas nije modni dodatak na automobilu, krovna kutija ne narušava njegov izgled, te zbog bolje aero dinamičnosti više nije potrebno voziti presporo zbog toga što je kutija na krovu automobila. (više…)
Automobilski krovni nosači se koriste za razne vrste opreme

Automobilski krovni nosači se koriste za razne vrste opreme

Avtomoto
Kod automobila krovni nosači spadaju u dodatnu opremu, no ova oprema je neophodan dodatak za vaš automobil, pogotovo kod putovanja. Oni su ujedno i najpopularnija dodatna oprema za automobil, uz krovnu kutiju koja je popularna također za nošenje stvari kod putovanja. Krovni nosaču popularni su jer nebitno za što vam treba prijevoz, oni će poslužiti. (više…)