Nedjelja, 4 prosincaStranica o Hrvatski
Shadow

Avtomoto

Bolja vidljivost uz H7 LED žarulje

Bolja vidljivost uz H7 LED žarulje

Avtomoto
Pri vožnji automobila, posebno u noćnim uvjetima, vrlo je bitno da imate što bolji pregled na cestu, ali i što bolji pregled sa svake strane auta te ono što se događa iza vas. Kako biste to imali, mora biti zadovoljeno više uvjeta. Prije svega, morate imati čista stakla te dobro podešene retrovizore kako biste vidjeli što više prostora.  No, govorimo li o onome što projicira svjetlost, onda je jasno da su žarulje za auto najvažnije. Dostupne su u više različitih varijanti i oblika, a u posljednje vrijeme se često spominju H7 LED žarulje za auto kao odlično rješenje. (više…)
Motocross oprema za sve avanturiste

Motocross oprema za sve avanturiste

Avtomoto
U posljednje vrijeme sve više su se popularizirali sportovi koji su se nekada smatrali alternativnima i vrlo opasnima, a takva je situacija i s motociklizmom pa se njime tako danas bavi velik broj ljudi. Osim kupnje dobrog i kvalitetnog motocikla, svim motociklistima vrlo je važna i kupnja dobre i kvalitetne motocross opreme koja ih štiti od neželjenih ozljeda prilikom padova ili sudara s drugim sudionicima u prometu. (više…)
Čist auto izvana i iznutra uz auto kozmetiku

Čist auto izvana i iznutra uz auto kozmetiku

Avtomoto
Ono što većina vozača želi očistiti je središnja konzola na kojoj je prašina vrlo uočljiva. U te svrhe koriste se razni sprejevi kojima je potrebno poprskati je i nakon toga obrisati suhom krpom. Nerijetko su takvi sprejevi i dostupni u raznim mirisima pa ćete tako dodatno osvježiti prostor. (više…)
Sigurnija vožnja automobila uz kvalitetnu LED rasvjetu

Sigurnija vožnja automobila uz kvalitetnu LED rasvjetu

Avtomoto
Brojni proizvođači automobila danas pridaju puno pažnje sigurnosti automobila pri njihovom projektiranju. Postoje razne stvari koje utječu na sigurnost u vožnji. Osim čvrste i otporne karoserije, vrlo važne su i dobre kočnice. No, ima jedna stvar koji mnogi vozači ne povezuju sa sigurnosti, a zapravo ima vrlo veliki utjecaj, a to je rasvjeta auta.  Vrlo je važno imati kvalitetne auto žarulje koje će odlično osvijetliti cestu i na taj način vam osigurati sigurniju vožnju. LED rasvjeta se pokazala kao pun pogodak, a iako postoje razne vrste, H7 LED žarulje odgovaraju velikom broju automobila. (više…)
Maglenke kao odlična pomoć u vožnji po magli

Maglenke kao odlična pomoć u vožnji po magli

Avtomoto
Zakon o sigurnosti prometa na cestama je po pitanju korištenja svjetala za maglu malo nedorečen. Naime, u njemu se definira kako se maglenke na autu smiju koristiti samo u slučajevima smanjene vidljivosti. No, nigdje nije točno navedeno što ta smanjena vidljivost podrazumijeva. U svakom slučaju, maglenke na autu biste trebali koristiti samo kad je vidljivost dosta slaba i kad sami procijenite da bi vas bez njih automobili teško uočavali. (više…)
Najučinkovitija LED svjetla za auto

Najučinkovitija LED svjetla za auto

Avtomoto
Osim izvana, LED svjetla za auto dostupna su i za osvjetljenje unutrašnjosti. To su razne vrste žarulja koje služe za osvjetljavanje nekih dijelova iznutra, primjerice jedna ili više žarulja koja se nalazi na krovu i koja osvjetljava unutrašnjost. Najčešće je opremljena senzorom te će se upaliti nakon što se auto zaključa, nakon što se otvore ili zatvore vrata i slično. Budući da je riječ o svjetlima koja se rijetko pale, možete očekivati da će vam trajati dugi niz godina i vrlo vjerojatno ih nećete morati niti mijenjati prije nego prodate svoje vozilo. (više…)
Uvijek sigurno do cilja s navigacijom za auto

Uvijek sigurno do cilja s navigacijom za auto

Avtomoto
Iako danas na tržištu postoji velik broj različitih vrsta navigacija za auto po različitim cijenama i s različitim performansama, stručnjaci ipak savjetuju da tu kupnju obavite u specijaliziranim fizičkim ili online trgovini Wayteq u koji ćete dobiti sve informacije o ovim sustavima. Ono što se također još napominje je da ne kupujete uređaje kojima je primarna svrha multimedijska reprodukcija sadržaja već one kojima je navigacija za auto primarna. (više…)