Petak, 14 svibnjaStranica o Hrvatski
Shadow

Zdravlje i ljepota

Palete sjenila za žene koje nemaju vremena

Palete sjenila za žene koje nemaju vremena

Zdravlje i ljepota
Iako se najčešće koriste kako bi se našminkale oči, palete sjenila oči mogu se koristiti i u druge svrhe poput zamjene za tuš kada predstavljaju odlično rješenje kada shvatiš da se tuš potrošio. Važno je odabrati prikladnu boju te sjenilo nanijeti u liniji trepavica uz pomoć manjeg pljosnatog kista za nanošenje.  Također, ovakva paleta može poslužiti i kao zamjena za highlighter koji, iako je najtraženiji i najpopularniji make up proizvod u posljednjih nekoliko godina, nije nezamjenjiv. Zato ga dobra paleta svjetlucavih sjenila za oči vrlo lako može zamijeniti pa čak i popularni I Heart Revolution highlighter. (više…)
Od srama do samopouzdanja

Od srama do samopouzdanja

Zdravlje i ljepota
Poznato je kako se još od prošlosti gubitak kose smatrao nečim sramotnim, čak i kada je on rezultat, odnosno posljedica procesa starenja, a posebno kada je riječ o gubitku kose koji nastupa kao posljedica malignih bolesti i kemoterapija. Do nedavno mnoge su žene i muškarci oboljeli od malignih bolesti nerado napuštali svoje domove upravo zbog straha od osude i pogleda. (više…)
Mnogi imaju problema sa zatvorom

Mnogi imaju problema sa zatvorom

Zdravlje i ljepota
Ipak, svaki organizam je različit te se probava kod svakog pojedinca događa na specifičan način, u specifičnom vremenskom trajanju pa tako neke osobe imaju stolicu i do 3 puta dnevno, dok je to kod nekih 3 puta tjedno što ih ne ometa u normalnom funkcioniranju. Zadnji podatak se uzima kao mjerilo te se smatra da ukoliko osoba ima stolicu manje od 3 puta tjedno ona pati od zatvora. (više…)
Kozmetika dostupna svima

Kozmetika dostupna svima

Zdravlje i ljepota
NYX Professional Makeup je kozmetički brend koji je osnovan u Americi 1999. godine, a iz godine u godinu njegova popularnost diljem svijeta samo raste. Ono zbog čega je NYX Professional Makeup postao tako popularan je činjenica da su u svojim proizvodima spojili kvalitetu i pristupačnu cijenu. Takvim pristupom suprotstavili su se skupim brendovima koji su bili teško dostupni širim masama i pristupačnim drogerijskim proizvodima čija kvaliteta nije bila dobra. (više…)
Budite fit uz plank vježbu

Budite fit uz plank vježbu

Zdravlje i ljepota
Tjelovježba je u svakom slučaju dobra za tijelo. Ipak, neke su vježbe bolje od drugih želite li svoje tijelo brzo i efikasno dovesti u formu. Plank vježba jedna je od takvih vrsta tjelovježbe, koju mogu trenirati gotovo svi ljudi, a u relativno kratkom roku dati će vam odlične rezultate na cijelom tijelu. Najbitnije je samo da je izvodite pravilno, jer u suprotnom mogli biste si i naštetiti, odnosno mogli biste istegnuti mišić, što bi moglo rezultirati neugodnom boli. (više…)
Tople, udobne i nezaobilazne jakne za zimu

Tople, udobne i nezaobilazne jakne za zimu

Zdravlje i ljepota
Osim softshell jakni, softshell materijal se danas može pronaći u nizu različitih vrsta odjeće i obuće. Softshell radne cipele veoma su popularne, jer nude pokretnost i udobnost nošenja te su veoma prozračne. Vašim će stopalima ponuditi zaštitu od zime, ali i od vlage poput: KišeBljuzge Snijega (više…)
Poigrajte se izgledom uz Catrice kozmetiku

Poigrajte se izgledom uz Catrice kozmetiku

Zdravlje i ljepota
Šminkanje je omiljena aktivnost i dio dnevne rutine bez koje mnogi ne mogu zamisliti početak svakog dana. Šminka vam može omogućiti da istražite svoju kreativnost i pronađete nove stilove, poigrate se bojama i stvorite nove, kreativne izglede. Ipak, kako biste svaki dan mogli kreirati nove i neponovljive izglede, veoma je važno da odaberete kozmetiku koja će vam to omogućiti.  (više…)
Prirodni preparati za brži rast kose

Prirodni preparati za brži rast kose

Zdravlje i ljepota
Ponekad je najbolji način da obilježimo velike životne prekretnice i nove početke promjena stila, a jedan od najpopularnijih načina za to svakako mora biti promjena frizure. Ipak, iza mnogih naglih i velikih promjena duljine kose često stoji brzo žaljenje jer je za rast kose potrebno mnogo vremena. Srećom, danas se na tržištu mogu pronaći brojni preparati koji omogućuju brži rast kose. Pronađite onaj koji vam najviše odgovara i gledajte kako vam kosa opet brže raste. (više…)