Petak, veljača 22Stranica o Hrvatski

Sport i moda

Ženske tenisice su uvijek popularna obuća

Ženske tenisice su uvijek popularna obuća

Sport i moda
Tenisice su kroz godine postale uvjerljivo najpopularnija obuća za svaki dan, bilo da se radi o sportskim ili casual modelima, one se gotovo kroz cijelu godinu mogu pronaći na stopalima studenata, đaka, ali i radnika. Svoju popularnost zahvaljuju udobnosti i lijepom izgledu, kao i velikoj fleksibilnosti. Za razliku od cipela na potpeticu, ženske tenisice nude mekoću i udobnost, a često su također i toplije te prozračnije od alternative. Upravo zato gotovo svaki ozbiljniji proizvođač u svom asortimanu nudi barem nekoliko vrsta tenisica, koje su postale omiljen modni dodatak bez obzira na osobni stil i starost. (više…)
Modni dodatak mogu da budu i ženski satovi

Modni dodatak mogu da budu i ženski satovi

Sport i moda
Žene oduvijek pažnju obraćaju na detalje i nakit, te su tako s vremenom ženski satovi postali jedan od glavnih modnih dodataka kod žena. Nakon što su dolaskom mobitela satovi gotovo izgubili smisao, ipak su se uspjeli zadržati na rukama ljudi kao modni dodatak. Na što obratiti pažnju prilikom kupnje sata, te kako odabrati pravilan ženski sat pogledajte u nastavku teksta. (više…)
Popularan i cool trend su natpisi za majice

Popularan i cool trend su natpisi za majice

Sport i moda
Ubrajate li se i vi u skupinu ljubitelja modnih trendova tekstilne industrije, cool trendova kao što su primjerice natpisi za majice? Ako je odgovor potvrdan, tada je sigurno da ste vi pravi sljedbenik mode, jer natpisi za majice su trend za kojim naprosto lude svi istinski ljubitelji odjevnih trendova. (više…)
Guste i duge trepavice uz serum za rast trepavica

Guste i duge trepavice uz serum za rast trepavica

Sport i moda
Duge, tamne i bujne trepavice san su svake žene. Ipak, rijetko koja se može pohvaliti trepavicama koje su baš onakve kakve ih želi, stoga su tijekom vremena razvijena razna pomagala koja omogućuju efekt prekrasnih trepavica. S jedne strane, tu su dobre stare maskare, kojima je moguće postići odlične rezultate unutar granica onoga s čim krećete. Umjetne trepavice idući su korak, koji omogućuje mnogo veći raspon stilova i dužina, ali i određen nivo spretnosti tijekom apliciranja. Još jedna mogućnost je i ugradnja umjetnih trepavica, koja je pak malo veća investicija. Ipak, najjednostavnije rješenje svakako je serum za rast trepavica, koji već u 2 tjedna može polučiti rezultate uz minimalnu količinu truda i vremena s vaše strane. (više…)
Duge trapavice možete imati na prirodan način

Duge trapavice možete imati na prirodan način

Sport i moda
Što prvo primjetite kada upoznate novu osobu? Istraživanja su pokazala da prvo što primjećujemo na drugoj osobi su njezine oči. Mističan, zavodljiv i privlačan pogled će privući pažnju svih prisutnih. Budite samouvjereni i uživajte u svom prekrasnom odrazu u ogledalu svakog dana, sa šminkom na vašem licu ili bez nje. Kako povećati trepavice bez ugradnje umjetnih trepavica ili ekstenzija? Kako bi postigli prekrasan i prirodan izgled vaših trepavica možete koristiti brojne prirodne pripravke koji će na prirodni način potaknuti rast vaših trepavica te osigurati gušće i ljepše trepavice. (više…)
Izrada majica s natpisom

Izrada majica s natpisom

Sport i moda
Zadržite svoju originalnost i budite jedinstveni. Iskoristite mogućnost da sami sebi dizajnirate majicu, dodate željenu grafiku ili tekst sa porukom koju želite poslati svima oko vas. Izrada majica s natpisom daje vam savršenu mogućnost da ljudima pošaljete jedinstvenu poruku, da budete originalni i da se izdvojite iz mase. (više…)
Izrazite osobnost uz majice s natpisom

Izrazite osobnost uz majice s natpisom

Sport i moda
Majice su tradicionalni komadi odjeće koji su udobni za nošenje i prigodni za gotovo svaku priliku. Tržište nudi ove odjevne predmete u nepreglednim vrstama, oblicima, bojama i dizajnima, što nam ostavlja zaista velike mogućnosti izbora majice baš po našem stilu i ukusu. U posljednje vrijeme apsolutni svjetski hit su majice s natpisima koje su osobito zaludjele mlađe, ali i srednje generacije. One su potpuno zavladale tekstilnom industrijom, što zbog svoje jedinstvenosti i unikatnosti što zbog maštovitih poruka koje prenose. (više…)
Narukvicama do potpunog stajlinga

Narukvicama do potpunog stajlinga

Sport i moda
Narukvice su jednostavan, a istovremeno privlačan i uočljiv komad nakita. Izvrsne su za upotpunjavanje bilo koje modne kombinacije u svim prilikama. Zahvaljujući njima možete istaknuti vaš svakodnevni odjevni stil, obogatiti poslovnu odjeću, nadopuniti večernju toaletu. Pomno odabrana narukvica može biti savršen način isticanja vlastite osobnosti u trenucima kada je to potrebno, primjerice na poslovnim sastancima ili raznim drugim važnim situacijama u kojima se želite istaknuti i biti primijećeni. (više…)
Škola skijanja Slovenija je vrlo tražen pojam

Škola skijanja Slovenija je vrlo tražen pojam

Sport i moda
Sve je veći broj zaljubljenika u skijanje. Mnogi već redovito svake godine odlaze na skijanje, a sve je veći broj i onih koji im se priključe, iako ne znaju skijati. Neki uz iskusne skijaše nauče neke osnove skijanja, no dokazano najbolji rezultati se postižu nakon završene škole skijanja. Njih se može pronaći na gotovo svim skijalištima, bez obzira u koju državu se zaputili, a ni Slovenija nije izuzetak. Utipkate li u neku internetsku tražilicu pojam škola skijanja Slovenija, dobit ćete jako mnogo rezultata. (više…)