Nedjelja, 28 studenogaStranica o Hrvatski
Shadow

Sport i moda

Puni ormari ženskih cipela

Puni ormari ženskih cipela

Sport i moda
Poznato je kako su žene veliki shoppingholičari posebno kada su u pitanju torbe i ženske cipele, a u prilog tome ide i nedavno istraživanje čiji su rezultati pokazali kako svaka žena u svom ormaru ima 19 pari ženskih cipela što je, složit ćemo se, priličan broj. Tome je tako zbog toga što žene imaju cipele za svaku vrstu prigoda i aktivnosti pa se tako u ormarima najčešće nalaze ravne, modeli na petu i u konačnici udobne tenisice.  (više…)
Polo majice kao jedna od najpopularnijih vrsta

Polo majice kao jedna od najpopularnijih vrsta

Sport i moda
Današnja perspektiva ovog odjevnog predmeta Danas se polo majice više ne vezuju isključivo za sport te više nisu isključivo dijelom sportske opreme, već su postale dijelom svakodnevnih modnih kombinacija muškaraca i žena diljem svijeta. Iako su napravljene za potrebe sporta, one su danas dio elegantnih i casual modnih kombinacija pa čak i dio promocijskog materijala brojnih tvrtki. (više…)
Sandale Ipanema iz Brazila prema svijetu

Sandale Ipanema iz Brazila prema svijetu

Sport i moda
Sandale Ipanema od malih nogu Osim ženskih i muških japanki te brojnih drugih modela, Ipanema u svom asortimanu nudi i sandale za djecu pod nazivom Ipanema Summer VII Baby. Naime, one su vrlo privlačne djeci jer ih odlikuje velik broj šarenih uzoraka na donjem dijelu, kao i velik izbor boja. (više…)
Nema univerzalnih modela tenisica

Nema univerzalnih modela tenisica

Sport i moda
Prije odlaska u kupnju tenisica, vrlo važno je znati kako ne postoje univerzalni modeli. To je vrlo važno jer mnoge pri kupnji ponese ime brenda koji proizvodi njih, ženske cipele ili obuću pa ne obraćaju pažnju na njihovu specifičnost.  Takvo ne obraćanje pažnje dovodi do toga da se odabiru kompromisni modeli koje ćemo moći koristi za sve prilike, što i nije dobra odluka jer svaka aktivnost zahtijeva svoju vrstu obuće.  (više…)
Kratke majice donose udobnost sa stilom

Kratke majice donose udobnost sa stilom

Sport i moda
Najvažniji razlog je svakako udobnost. Majice kratkih rukava su udobne, većinom izrađene od pamuka i laganih materijala koji ne iritiraju kožu. Mogu se nositi satima jer omogućuju koži da diše, ne stvaraju prekomjerno znojenje i ne ometaju vas u vašim svakodnevnim zadatcima. Zato su najboljim izbor za ljude svih uzrasta, do najmlađih do najstarijih. Osim što su udobne, one su i vrlo praktične. Jednostavno ih je kombinirati s ostalom odjećom pa ne morate brinuti jeste li njome ikako narušili svoj stil. Kratke majice su odličan izbor i što se tiče održavanja odjeće jer: (više…)
Ženske cipele kao izraz ženske osobnosti

Ženske cipele kao izraz ženske osobnosti

Sport i moda
S obzirom da otvorene ženske cipele otkrivaju žensko stopalo i prste, Masini kaže kako njegovana i uredna stopala te lijepa pedikura pokazuju kako je žena sklona njegovanju i ostatka svoga tijela. Ženske cipele niskih i širokih potpetica promatraju se kao obuća koju nose žene koje su nesigurne u sebe te one umjerenog temperamenta. (više…)
Cipele otporne na udarce

Cipele otporne na udarce

Sport i moda
Jedna od najvažnijih karakteristika radnih cipela, odnosno radne obuće je njihova izdržljivost i otpornost na razne udarce. Radne cipele najčešće dolaze s čeličnom kapicom koja dolazi preko prsta te su najčešće vodootporne. Ova vrsta radne opreme napravljena je kako bi štitila stopala radnika od probadanja, nagnječenja, opeklina, udaraca, vlage i klizanja, s obzirom da je najčešće napravljena od neklizajućeg potplata.  (više…)
Umetci za kosu brzo mijenjaju frizuru

Umetci za kosu brzo mijenjaju frizuru

Sport i moda
Briga oko izgleda i ljepote posebno je izražena posljednjih nekoliko godina kod oba spola, a najviše kod žena. Sve više vremena i novaca dopušta ljudima da investiraju u sebe i izgledaju što bolje, a jedan od načina da promijenite svoju frizuru su umetci za kosu. Tako možete posebno zablistati dolaskom na neki važan događaj i mamiti poglede suprotnoga spola. Umetci za kosu mogu biti prirodni ili sintetički, a osim toga dijele se i prema oblicima. Kroz tekst ćemo vas upoznati s umetcima i na koji način odabrati prave prilikom kupnje. Također, na kraju teksta donosimo vam jednu zanimljivu web trgovinu gdje možete kupiti razne kvalitetne stvari za vašu kosu. (više…)
Kreirajte nezaboravan promocijski tekstil

Kreirajte nezaboravan promocijski tekstil

Sport i moda
Darovi za promociju danas su važan dio marketinga – bilo da ih birate za radnike unutar tvrtke, suradnike ili pak klijente. Upravo radi toga, važno je kakav ćete dar za promociju odabrati, jer će on predstavljati vašu tvrtku i primatelja na neki način podsjećati na vas i vaš rad.  (više…)