Ponedjeljak, 6 srpnjaStranica o Hrvatski
Shadow

Sport i moda

Kreativno se izrazi natpisima za majice

Kreativno se izrazi natpisima za majice

Sport i moda
Natpisi za majice odličan su način da ukrasiš svoj omiljeni predmet ili pak napraviš nezaboravan poklon za rođendan ili kakvo drugo slavlje. Ipak, kada ih biraš, postoji nekoliko dizajnerskih pravila koje morate uzeti u obzir, kako bi stvorio majicu koja je zanimljiva, ali i izgleda odlično.  (više…)
Print na majice za sve kreativce

Print na majice za sve kreativce

Sport i moda
Možete i ovjekovječiti neki bitan događaj kao što je rođendan, matura ili rođenje djeteta. Print na majice već je dugi niz godina prisutan na tržištu, a potražnja za njim ne jenjava. Svakodnevno se printa na tisuće majica s različitim slikama i porukama, s tim da je ponuda printova sve veća. Ako se odlučite nabaviti majicu s printom morate se dobro informirati, jer cijena i kvaliteta prilično variraju među studijima za printanje. (više…)
Ženske cipele za svaku prigodu

Ženske cipele za svaku prigodu

Sport i moda
Zasigurno jedan od težih predmeta za kupnju su ženske cipele, koje prikazuju osobnost i prva su stvar na koju većina muškaraca obraća pažnju. Bilo da tražite sportsku obuću, gležnjače, oxfordice ili pak sandale, veoma je važno da obratite pažnju na tri bitne stvari: udobnost, kvaliteta i dizajn. Kroz današnji tekst osvrnut ćemo se na razne modele u ponudi, te zbog čega su one dobar odabir i za kakvu prigodu su namijenjene. Na kraju teksta obavezno pročitajte i gdje ih možete kupiti po jeftinoj cijeni. (više…)
Umetci za kosu omogućuju brzo mijenjanje frizure

Umetci za kosu omogućuju brzo mijenjanje frizure

Sport i moda
Privremeni umetci za kosu, oni na češljiće, postavljaju se u kosu poput ukosnica te mogu sadržavati samo jedan ili više pramenova. Njih je potrebno skinuti prije spavanja, a uz malo prakse lako ih možete staviti sami. S druge strane, trajni umetci za kosu lijepe se u kosu, najčešće keratinskim ljepilom. Profesionalac ih treba postaviti te je za njih potrebna posebna briga, a zbog rasta kose potrebno ih je svakih nekoliko mjeseci ponovno postaviti. (više…)
Probudite proljetnu energiju u sebi uz simpatične sandale

Probudite proljetnu energiju u sebi uz simpatične sandale

Sport i moda
Iako mnoge žene pri potrazi za sandalama prije svega traže par koji izgleda elegantno, zaigrano i lijepo, na umu treba imati i njihovu udobnost. Planirate li se baciti u shopping, prije no što kupite sandale (infashionshop.hr) razmislite o tome koliko su vam udobne. Radi li se o posebnoj prigodi, važno je da u njima možete izdržati nekoliko sati bez da vam „otpadnu stopala“, no tražite li par za svakodnevno korištenje važno je da su one zbilja udobne kako biste ih uistinu mogle nositi svaki dan. (više…)
Polo majice za ozbiljne žene i muškarce

Polo majice za ozbiljne žene i muškarce

Sport i moda
Na koje prigode nositi majice sa kragnom? Majice sa kragnom ili popularnije zvane polo majice mogu se nositi na sve vrste prigoda. Upravo zbog toga što nude savršen omjer između košulje i obične majice, one su popularne za sve događaje. Ukoliko se ne želite previše sređivati i oblačiti košulju, ali se ipak želite osjećati sređenima, tada će neka ozbiljnija majica sa kragnom odlično odraditi posao. Iako ova vrsta majica u prošlosti nije bila pretjerano popularna kod mlađih generacija, unazad nekoliko godina nose je i mladi i stari. https://www.youtube.com/watch?v=yOpZHrwJCco (više…)
Poigrajte se svojim stilom uz ženske majice

Poigrajte se svojim stilom uz ženske majice

Sport i moda
Ženska moda gotovo je kroz cijelu povijest bila razigranija i maštovitija od muške. Veći broj krojeva, boja i materijala omogućile su ženama da u jedan jednostavan odjevni predmet kao što je obična ženska majica uliju mnogo kreativnosti i stvore mnoštvo zanimljivih varijacija na temu. (više…)
Ženske tenisice su uvijek popularna obuća

Ženske tenisice su uvijek popularna obuća

Sport i moda
Tenisice su kroz godine postale uvjerljivo najpopularnija obuća za svaki dan, bilo da se radi o sportskim ili casual modelima, one se gotovo kroz cijelu godinu mogu pronaći na stopalima studenata, đaka, ali i radnika. Svoju popularnost zahvaljuju udobnosti i lijepom izgledu, kao i velikoj fleksibilnosti. Za razliku od cipela na potpeticu, ženske tenisice nude mekoću i udobnost, a često su također i toplije te prozračnije od alternative. Upravo zato gotovo svaki ozbiljniji proizvođač u svom asortimanu nudi barem nekoliko vrsta tenisica, koje su postale omiljen modni dodatak bez obzira na osobni stil i starost. (više…)