Petak, 14 svibnjaStranica o Hrvatski
Shadow

Sport i moda

Kratke majice donose udobnost sa stilom

Kratke majice donose udobnost sa stilom

Sport i moda
Najvažniji razlog je svakako udobnost. Majice kratkih rukava su udobne, većinom izrađene od pamuka i laganih materijala koji ne iritiraju kožu. Mogu se nositi satima jer omogućuju koži da diše, ne stvaraju prekomjerno znojenje i ne ometaju vas u vašim svakodnevnim zadatcima. Zato su najboljim izbor za ljude svih uzrasta, do najmlađih do najstarijih. Osim što su udobne, one su i vrlo praktične. Jednostavno ih je kombinirati s ostalom odjećom pa ne morate brinuti jeste li njome ikako narušili svoj stil. Kratke majice su odličan izbor i što se tiče održavanja odjeće jer: (više…)
Ženske cipele kao izraz ženske osobnosti

Ženske cipele kao izraz ženske osobnosti

Sport i moda
S obzirom da otvorene ženske cipele otkrivaju žensko stopalo i prste, Masini kaže kako njegovana i uredna stopala te lijepa pedikura pokazuju kako je žena sklona njegovanju i ostatka svoga tijela. Ženske cipele niskih i širokih potpetica promatraju se kao obuća koju nose žene koje su nesigurne u sebe te one umjerenog temperamenta. (više…)
Cipele otporne na udarce

Cipele otporne na udarce

Sport i moda
Jedna od najvažnijih karakteristika radnih cipela, odnosno radne obuće je njihova izdržljivost i otpornost na razne udarce. Radne cipele najčešće dolaze s čeličnom kapicom koja dolazi preko prsta te su najčešće vodootporne. Ova vrsta radne opreme napravljena je kako bi štitila stopala radnika od probadanja, nagnječenja, opeklina, udaraca, vlage i klizanja, s obzirom da je najčešće napravljena od neklizajućeg potplata.  (više…)
Umetci za kosu brzo mijenjaju frizuru

Umetci za kosu brzo mijenjaju frizuru

Sport i moda
Briga oko izgleda i ljepote posebno je izražena posljednjih nekoliko godina kod oba spola, a najviše kod žena. Sve više vremena i novaca dopušta ljudima da investiraju u sebe i izgledaju što bolje, a jedan od načina da promijenite svoju frizuru su umetci za kosu. Tako možete posebno zablistati dolaskom na neki važan događaj i mamiti poglede suprotnoga spola. Umetci za kosu mogu biti prirodni ili sintetički, a osim toga dijele se i prema oblicima. Kroz tekst ćemo vas upoznati s umetcima i na koji način odabrati prave prilikom kupnje. Također, na kraju teksta donosimo vam jednu zanimljivu web trgovinu gdje možete kupiti razne kvalitetne stvari za vašu kosu. (više…)
Kreirajte nezaboravan promocijski tekstil

Kreirajte nezaboravan promocijski tekstil

Sport i moda
Darovi za promociju danas su važan dio marketinga – bilo da ih birate za radnike unutar tvrtke, suradnike ili pak klijente. Upravo radi toga, važno je kakav ćete dar za promociju odabrati, jer će on predstavljati vašu tvrtku i primatelja na neki način podsjećati na vas i vaš rad.  (više…)
Kreativno se izrazi natpisima za majice

Kreativno se izrazi natpisima za majice

Sport i moda
Natpisi za majice odličan su način da ukrasiš svoj omiljeni predmet ili pak napraviš nezaboravan poklon za rođendan ili kakvo drugo slavlje. Ipak, kada ih biraš, postoji nekoliko dizajnerskih pravila koje morate uzeti u obzir, kako bi stvorio majicu koja je zanimljiva, ali i izgleda odlično.  (više…)
Print na majice za sve kreativce

Print na majice za sve kreativce

Sport i moda
Možete i ovjekovječiti neki bitan događaj kao što je rođendan, matura ili rođenje djeteta. Print na majice već je dugi niz godina prisutan na tržištu, a potražnja za njim ne jenjava. Svakodnevno se printa na tisuće majica s različitim slikama i porukama, s tim da je ponuda printova sve veća. Ako se odlučite nabaviti majicu s printom morate se dobro informirati, jer cijena i kvaliteta prilično variraju među studijima za printanje. (više…)
Ženske cipele za svaku prigodu

Ženske cipele za svaku prigodu

Sport i moda
Zasigurno jedan od težih predmeta za kupnju su ženske cipele, koje prikazuju osobnost i prva su stvar na koju većina muškaraca obraća pažnju. Bilo da tražite sportsku obuću, gležnjače, oxfordice ili pak sandale, veoma je važno da obratite pažnju na tri bitne stvari: udobnost, kvaliteta i dizajn. Kroz današnji tekst osvrnut ćemo se na razne modele u ponudi, te zbog čega su one dobar odabir i za kakvu prigodu su namijenjene. Na kraju teksta obavezno pročitajte i gdje ih možete kupiti po jeftinoj cijeni. (više…)
Umetci za kosu omogućuju brzo mijenjanje frizure

Umetci za kosu omogućuju brzo mijenjanje frizure

Sport i moda
Privremeni umetci za kosu, oni na češljiće, postavljaju se u kosu poput ukosnica te mogu sadržavati samo jedan ili više pramenova. Njih je potrebno skinuti prije spavanja, a uz malo prakse lako ih možete staviti sami. S druge strane, trajni umetci za kosu lijepe se u kosu, najčešće keratinskim ljepilom. Profesionalac ih treba postaviti te je za njih potrebna posebna briga, a zbog rasta kose potrebno ih je svakih nekoliko mjeseci ponovno postaviti. (više…)