Utorak, kolovoz 20Stranica o Hrvatski

Pokloni i darovi

Poslovni darovi ne moraju biti dosadni

Poslovni darovi ne moraju biti dosadni

Pokloni i darovi
Zbog čega su poslovni darovi bitni?  Oni mogu prenijeti vrlo pozitivne vibracije i mogu biti jedan od glavnih uzroka zadovoljstva klijenata kada vide da s malim znakovima pažnje brinete o njima. Poslovni darovi moraju se birati pažljivo i nisu svakakvi poslovni darovi odličan znak pažnje. Zbog toga je veoma važno da prije osmišljavanje darova znate što će vas vašim suradnicima koristiti. To može biti jedan od okidača za nastavak suradnje i za potvrdu želje nastavka suradnje tog odnosa. U vrijeme božićnih blagdana ili drugih dijelova godine kada je darivanje popularno, poslovni darovi mogu biti posebno zanimljivi. (više…)
Igra uz koju je odraslo mnogo djece

Igra uz koju je odraslo mnogo djece

Pokloni i darovi
Činjenica je da djeca obožavaju interakciju. U početku je to samo interakcija s roditeljima, a kasnije s ostalom djecom, rođacima i ostalima. Postoje razni načini za poticanje te interakcije, a jedno od njih je svakako i igranje s raznim igračakama, iako se roditeljima ne čini uvijek da je to dobra stvar. A postoji posebna vrsta igračaka koja je zaslužna za odličnu interakciju, ali ujedno i razvijanja raznih drugih sposobnosti, a to su društvene igre. Danas ih postoji nebrojeno mnogo, no postoje i određeni klasici koje znaju gotovo sva djeca, a vrlo vjerojatno i vaši roditelji, ali i djedovi i bake. Naravno riječ je o društvenoj igri Čovječe, ne ljuti se. (više…)
Što sve spada u uredski materijal?

Što sve spada u uredski materijal?

Pokloni i darovi
Možda se naše suvremeno doba naziva digitalnim, ali još uvijek ne postoji ured koji bi bio u potpunosti digitaliziran pa na taj način omogućio korisnicima ureda rad bez papira. I dalje je neophodno koristiti uredski materijal i pribor za obradu svih uredskih zadataka. Dobar uredski materijal povećat će produktivnost svakog radnika pa nije bitno samo da imate uredski pribor, već je bitno i kakav imate. Bez obzira da li po prvi puta opremate svoj ured,  preuređujete stari ili jednostavno želite povećati njegovu funkcionalnost, odvojili smo par natuknica kako bi vam olakšali potragu. (više…)
Jedinstveni i unikatni darovi za muške

Jedinstveni i unikatni darovi za muške

Pokloni i darovi
Kada kupujete darove za muškarce, vaš je cilj da mu pokažete ljubav koju prema njemu gajite i zahvalnost što je uvijek uz vas. Da bi to pokazali potrebno je odvojiti malo vremena i ne kupiti nešto "samo da kupite", već kupiti sa srcem. Darovi za muške su ponekad jednostavniji za kupiti, ali ne možete svake godine ponovno kupiti parfem ili kravatu. Probajte biti maštovitiji! (više…)
Poklon za promociju – dobro izabrana, ali vrijedna sitnica

Poklon za promociju – dobro izabrana, ali vrijedna sitnica

Pokloni i darovi
Potencijalne kupce, ali i već postojeće poslovne partnere možete upoznati s vašom tvrtkom i približiti im svoje poslovanje kupnjom poklona za promociju koji se najčešće poklanjaju u posebnim prigodama, za blagdane ili kada je riječ o obilježavanju posebnog datuma. Danas je ta praksa iznimno raširena te su pravila ponašanja u tim prigodama već dobro poznata. Vrlo često, poklon za promociju se čak može prijaviti kao porezno priznati trošak, dok god se pri tome pridržavate određenih pravila koja su propisana zakonom. Uz to, važno je i u nekim stvarima ne pretjerivati kako dojam koji biste željeli ostaviti na svoje poslovne partnere ili kupce ne bi bio upravo suprotan. (više…)