Utorak, 17 svibnjaStranica o Hrvatski
Shadow

Poslovni darovi ne moraju biti dosadni

Zbog čega su poslovni darovi bitni?

 Oni mogu prenijeti vrlo pozitivne vibracije i mogu biti jedan od glavnih uzroka zadovoljstva klijenata kada vide da s malim znakovima pažnje brinete o njima. Poslovni darovi moraju se birati pažljivo i nisu svakakvi poslovni darovi odličan znak pažnje. Zbog toga je veoma važno da prije osmišljavanje darova znate što će vas vašim suradnicima koristiti. To može biti jedan od okidača za nastavak suradnje i za potvrdu želje nastavka suradnje tog odnosa. U vrijeme božićnih blagdana ili drugih dijelova godine kada je darivanje popularno, poslovni darovi mogu biti posebno zanimljivi.

YouTube video

To znači da možete spojiti ugodno s korisnim i umjesto darivanja raznoraznih poklona možete darivati poklone koji su usko povezani s vašom firmom, poput ručnika za plažu, kemijska ili bilo kakvih drugih poklona na kojima je istaknuto vaše poslovanje.

Svoje suradnike možete darivati i u bilo koje drugo doba godine neovisno o tome da li je Božić ili neko drugo vrijeme darivanja posebno u dane rođendana ili osnivanja firme vaših suradnika.

Slični postovi: