Četvrtak, 26 svibnjaStranica o Hrvatski
Shadow

Jedinstveni i unikatni darovi za muške

Kada kupujete darove za muškarce, vaš je cilj da mu pokažete ljubav koju prema njemu gajite i zahvalnost što je uvijek uz vas. Da bi to pokazali potrebno je odvojiti malo vremena i ne kupiti nešto “samo da kupite”, već kupiti sa srcem.

Darovi za muške su ponekad jednostavniji za kupiti, ali ne možete svake godine ponovno kupiti parfem ili kravatu. Probajte biti maštovitiji!

Darovi moji imaju svoju svrhu

Ženama svrha poklona ponekad stvarno nije bitna. Kad žena na poklon dobije neki lijepi okvir za sliku razveselit će se jednako kao da je dobila svoj omiljeni parfem. No kod muškaraca je nešto drugačije. Dobije li muškarac neki poklon koji njemu osobno nije koristan i koji se koristi samo kao ukras, neće se razveseliti. Upravo zbog toga darovi za muške nisu tako jednostavni kao što se čini.

On ne vidi smisao u takvom darivanju jer njemu osobno ta stvar nije korisna i radije bi je zamijenio za bocu finog vina. Zato pripazite da kupujete pametne darove za muške. Unikatni upaljač za pušača je odličan poklon koji će često koristiti, gravirano naliv-pero za muškarca koji se često potpisuje ili tehnološki gadget za ljubitelja moderne tech opreme su pun pogodak! Uvijek morate krenuti od onih stvari za koje znate da muškarac koristi i treba.

Muški darovi ovise o njihovom stilu

Dobro razmislite što bi bio idealan rođendanski poklon za vašeg muškarca. Darovi za muške jesu jednostavniji za kupiti, no ipak treba dobro razmisliti prije kupnje. Voli li sport, prirodu ili automobile? Cijeni li umjetnost ili mu je mobitel najzanimljivija igračka?

YouTube video

Jednom kad se usmjerite na neku kategoriju poklona lakše ćete ga i pronaći. Malo pretraživanja na internetu i guglanje pojma darovi za muške iznjedrit će mnoštvo ideja, ali i online trgovina u kojima možda nađete i poklon. Velika je ponuda i personaliziranih darova za muškarce, od privjesaka do šaljivih majica s printom. Vi sami ćete najbolje znati odgovara li to osobi kojoj tražite dar.
Obratite pozornost i na to kome kupujete dar. Dar za partnera ne smije biti jednostavan kao na primjer dar za prijatelja s posla. Partner mora vidjeti da ste se potrudili pronaći idealan poklon.

Osnovni darovi za muške

Ako inače poklanjate odlične darove, koji put se možete prošvercati i s “klasičnim” darom. Darovi za muške ne moraju biti komplicirani kao darovi za žene.

U ovu skupinu pripadaju uobičajeni darovi koje možete kupiti za tren oka: omiljeni parfem koji koristi, nova kravata za poslovno odijelo ili lijepi kožni remen. Mužu, partneru, bratu ili ocu svakako će se dopasti ovaj poklon jer oni vole poklone sa svrhom.

Iznenadite nesvakidašnjim darom

Možda je vrijeme da razbijete monotoniju darivanja klasičnih poklona i izaberete nešto novo. Ljubitelju sporta poklonite karte za neki sportski događaj. Ovo je odličan dar koji nikog neće ostaviti ravnodušnim. Zaljubljeniku u glazbu kupite stare ploče ili CD-e s potpisima glazbenika, koje će ga oduševiti i pokazati da ste se potrudili oko poklona.

YouTube video

Lud je za automobilima? Ovdje postoji more mogućnosti za poklone. Darovi za muške koji vole aute su mnoge izvedbe originalnih privjesaka za ključeve, skupih navlaka izrađenih po mjeri za sjedala njihovih ljubimaca ili najnoviji tech gadget prilagođen njihovom autu. Ako je muška osoba koju darujete muškarac koji voli modu, tada nećete pogriješiti s unikatnim remenom ili satom koji će podignuti njegov look.

Darovi za muške ne smiju biti jeftini

Iako možda mislite suprotno, vjerujte da nije tako. Čak i najnezahtjevniji muškarci ne vole da im se poklanjaju ispodprosječni pokloni. Za to postoji dobar razlog, a to je da niti oni ne poklanjaju takve poklone. Većina poklona koji muškarci kupuju su galantni i odaju neku prešutnu finoću. Muškarcu koji vama pokloni skupi parfem ne možete kupiti jeftini privjesak za ključeve za auto.
To ne znači da mu ne možete kupiti privjesak jer on voli sve vezano uz njegovog limenog ljubimca, već samo da taj privjesak mora biti vrhunski primjerak i da mora tako i izgledati. Pokažite pažnji kad kupujete darove.

Ponekad ste vi najbolji dar

Oboje ste jako zaposleni i nemate dovoljno vremena za zajedničko druženje? Ponekad i vi sami možete biti odličan dar za muškarca u vašem životu.
Izlazak na večeru i ples, šetnja gradom do sitnih noćnih sati, nježnosti i dugo jutarnje spavanje mogu biti idealan dar za muškarca koji puno radi i nema dovoljno vremena za svoje voljene te to želi nadoknaditi.

YouTube video

Tog dana neka se sve vrti oko njega, a vi mu budite idealan rođendanski dar. Mogli biste se iznenaditi koliko će cijeniti ovaj poklon.

Korporativni pokloni, totalno drukčiji od drugih. Budite originalni i poklonite Vašim poslovnim partnerima, kolegama i zaposlenima originalan poklon. Čitajte više …

Slični postovi: