Utorak, 18 lipnjaStranica o Hrvatski
Shadow

Pristupačna i kvalitetna tinta za Xerox printer

Punjenje tinte

Jedna od dodatnih opcija koja može biti odlična stvar za uštedu je punjenje spremnika s tintnom. U većini slučajeva je tinta za Xerox printer u novom spremniku i zbog toga nepotrebno plaćate spremnik, koji već imate. Punjenje je odličan način za uštedu, no morate pripaziti na to da se on napuni kvalitetnom tintom.

Tinta za Xerox printer - crna
Crna tinta za Xerox printer

Toneri za printer Xerox

Toneri za printer su karakteristični za laserske pisače. Oni rade na potpuno drugačijem principu od printera te su puno isplativija opcija u svrhu printanja više dokumenata. Laser na papiru stvara naboj, a tijekom ispisa se prašak boje iz tonera zadržava na tom naboju. 

Prednosti laserskih pisača su:

  • Znatno brži ispis – u odnosu na obične printere s tintom, laserski pisač puno brže ispisuje dokumente.
  • bolja kvaliteta ispisa – oštriji i jasniji ispis je rezultat preciznosti lasera.
  • toneri za printer traju znatno dulje

Kao negativnu stranu možemo navesti što su nešto skuplji kao početna investicija, kao što su i toneri za printer skuplji, no znatno dulje traje i zbog toga je puno bolja investicija ako printate veliki broj dokumenata.

YouTube video
Video: Xerox Phaser 3020 – Zamjena toner uloška

U web trgovini Toner123 možete naručiti raznu opremu za printer. U svega nekoliko klikova i s mogućnošću filtracije ili pretrage ćete brzo pronaći toner za printer koji vam je potreban. Sama izmjena je veoma jednostavna i ne zahtijeva nikakva tehnička znanja. Pažljivo otvorite vaš printer i izvadite stari toner, te ga zamijenite s novim. Prilikom izmjene možete s krpicom počistiti nered od tinte, ako ga ima, i staviti novi toner. Toner nemojte dirati osim za kućište, kako ne bi oštetili toner.

Slični postovi: