Utorak, 17 svibnjaStranica o Hrvatski
Shadow

Personalizirani pokloni za poslovne suradnike

Najpoznatiji personalizirani pokloni za darivanje su oni koji se nose, a u njih spadaju majice s printom,  unikatne torbe, kape, jakne ili dodatci poput kišobrana. Ovo su ujedno i najbolji pokloni jer su izrazito korisni, te nisu samo modni dodatak. Unikatne torbe će zasigurno ostati zapamćene kod prolaznika, jer osim po otisnutom logotipu vaše firme, mogu biti kreirane i u obliku koji želite. Na taj način jasno možete istaknuti djelatnost vaše firme, to stvoriti odličan unikatan poklon za svoje suradnike ili najmilije.

Personalizirani pokloni
Personalizirani pokloni su dostupni online

Prilikom izrade ovih poklona obratite pažnju da kombinirate boje vaše firme koje pašu s logotipom. Također, uvijek se možete odlučiti i na jednostavne varijante poput bijelih ili crnih majica koje će biti svima drage za nošenje.

Korisni poslovni pokloni

Još jedan odlični način za obradovati poslovne suradnike su i personalizirani pokloni u obliku USB stickova, prijenosnih baterija ili privjeska za ključeve.

YouTube video

Privjesci su veoma popularni jer su jeftini pokloni i mnogi ih vole nositi uz ključeve, dok USB stick ili powerbank može biti veoma koristan poklon.

Slični postovi: