Utorak, 17 svibnjaStranica o Hrvatski
Shadow

Krema za tetovažu je obavezan preparat

Tetovaže su popularan svjetski trend ukrašavanja tijela kojemu malo tko može odoljeti. Danas gotovo svaka druga osoba ima barem jednu, ako ne i veći broj tetovaža na raznim dijelovima tijela.

To i ne čudi jer od samih početaka civilizacije ljudi su svoja tijela uljepšavali na razne načine, a jedan od najčešćih načina ukrašavanja su bile upravo tetovaže.

Za razliku od prošlih vremena kada nije postojala krema za tetovaže i kada su tetovaže njegovane raznim domaćim pripravcima, danas je ona neizbježan preparat koji obavezno dolazi uz pojam tetovaža.

Krema za tetovaže

Što su kreme za tetovažu?

Kreme za tetovažu su posebno formulirane kreme čija je primarna zadaća njega kože koja je prošla postupak tetoviranja kao i održavanje svježine, ljepote, oblika i prvotnog izgleda tetoviranog „umjetničkog djela“ na koži.

Istovremeno pojedini preparati za njegu tetovaže brinu i o samoj koži jer su dodatno obogaćeni vrijednim sastojcima koji hrane kožu, preveniraju upale, pospješuju regeneraciju tkiva kože i čine kožu glatkom, elastičnom i mekom.

Serapeptaza je veoma jak biološki protivupalni mediator sa snažnim antizapaljenskim, antiedematoznim, mukolitičkim i fibrinolitičkim dejstvom. Čitajte više …

Slični postovi: