Srijeda, 29 studenogaStranica o Hrvatski
Shadow

LED žarulje E27 – uz koje boje najbolje pašu?

Kupili ste stan, unajmili ga, dobili od roditelja ili bake i djeda, a sada ga morate urediti, kako bih vam život u njemu bio što udobniji. Kad kažemo udobnost, svi najprije pomisle na kauč, ormare, postelju, kuhinju i druge stvari, koje ćete donijeti u stan, kad ćete se useliti, ali postoje i neke druge stvari, koje su tamo još puno bitnije, da bih se osjećali udobno – to su žarulje i boje zidova. Ako niste znali, svijetlost u stanu je jako bitna, jer ona utječe na vaše raspoloženje, razmišljanje i na kraju krajeva vaš život. Zbog toga je jako bitno kakva svijetla ćete odabrati i naravno, u kakve boje ćete ofarbati vaše zidove.

Tražile li svijetlo, koje će najbolje utjecati na vaše raspoloženje i život, onda su LED žarulje E27 jedne od najboljih koje možete kupiti. Zašto? One odaju svijetlost, koja je najbolje slična onoj prirodnoj, koja dolazi kroz vaše prozore, a kad to kombinirate sa pravom bojom zidova, vaš će život biti odličan. Kao prvo je jako bitno kako spavate, pa je tako na primjer jedna od najboljih boja za spavaću sobu zelena, koja će vas smiriti i omogućiti vam da zaspite puno bolje. Sljedeća boja je crvena, koja se jako puno stavlja u kuhinje – to zbog toga, jer ona zaustavlja apetit, pa ćete tako u tom prostoru manje pojesti i nećete se tako brzo odebljati.

Naravno, pored svega toga tu su i plava, crna, žuta i mnoge druge boje, koje možete kombinirati sa LED žaruljama modela E27, koji je jedan od najbolje poznatih i najtraženijih za domove. Zbog svoga navoja možete ovu žarulju staviti u veliku većinu svjetiljka, jer je taj standard jedan od onih, kojeg se najviše stavlja u njih. Znači, odaberite pravu žarulju i pravu boju vaših zidova u vašem domu, i vaše raspoloženje i život će biti na vrhunskom nivou, a kad tome dodate još kvalitetan namještaj, onda će to biti pravi užitak bivanja.

Ako vas zanima rasvjeta, pročitajte zadnju objavu na temu stolna lampa.

Slični postovi: