Utorak, 18 lipnjaStranica o Hrvatski
Shadow

Odlična vidljivost uz LED žarulje h4

LED žarulje za auto H4 su žarulje modernog doba koje su apsolutni hit u automobilskoj industriji i sve veća čežnja svakog vlasnika automobila. To i ne čudi jer su ovo žarulje koje doživljaj svakog putovanja pretvaraju u jedno sasvim novo i nezaboravno iskustvo.

H4 LED žarulje će vam osigurati ugodnu i sigurnu vožnju, kako u noćnim uvjetima tako i pri smanjenoj vidljivosti uslijed nepovoljnih atmosferskih ili nekih drugih okolnosti, poput primjerice naoblake, magle, kiše, snijega i sl., a zahvaljujući prekrasnoj svjetlosti koju emitiraju vaš limeni ljubimac zasigurno neće ostati nezapažen.

Prednosti LED H4 žarulja

Karakteristike kojima se mogu pohvaliti LED žarulje za auto H4 su višestruke i upravo zbog njih se sve veći broj vozača opravdano odlučuje svoje klasične auto žarulje zamijeniti ovim tehnološkim novitetom.

H4 LED žarulje za auto će vam osigurati i do 200% više svjetla. Osim toga, svjetlost koju emitiraju je savršeno raspoređena zbog čega ne ometa druge sudionike u prometu. Zahvaljujući njima više nećete biti izloženi svjetlosnim upozorenjima (blicanju) drugih vozača što je čest slučaj kod svjetlosti koju emitiraju klasične žarulje.

Njihova druga prednost je što su izuzetno izdržljive i dugotrajne, što će se u konačnici pozitivno odraziti na vaš kućni budžet. Nadalje, LED žarulje imaju brže vrijeme uključivanja i isključivanja, otporne su na vibracije, a njihova montaža je vrlo jednostavna. One su isto izuzetno značajni auto djelovi koje trebamo odmah mjenjati ako bi došlo do okvare.

Zahvaljujući SMD diodama i aluminijskoj leguri s dodatnim bakrenim sustavom za hlađenje, ove žarulje se ne zagrijavaju, kao što je to slučaj s običnim žaruljama.

Zašto odabrati LED žarulje?

LED svjetla su već pomalo uobičajena u raznim uređajima, poput rasvjetnih tijela, televizora, satova i sl. i kada su takvi uređaji u pitanju svi već relativno dobro znamo odabrati ispravnu žarulju. No, danas je LED rasvjeta sve učestalija i u automobilima – u kočionom sustavu, svijetlima za maglu, unutarnjim svijetlima, a u konačnici i u prednjim farovima. Jedne od najtraženijih i najprodavanijih su upravo LED žarulje za auto H4.

YouTube video

To i ne čudi jer one su učinkovito, izdržljivo i ekološki prihvatljivo sredstvo za osvjetljenje, za razliku od tradicionalne rasvjete. One proizvode jarku svjetlost koja pomaže povećati vaše samopouzdanje tijekom vašeg iskustva u vožnji.

Zamijenite stare halogene ili xenon žarulje na vašem limenom ljubimcu s ovim modernim i funkcionalnim tehnološkim novitetom i opušteno, bez brige oko nedovoljne vidljivosti i bez naprezanja vida uživajte u vašim noćnim cestovnim avanturama.

Slični postovi: