Nedjelja, 14 travnjaStranica o Hrvatski
Shadow

Weslo Cadence G 5.9 traka za trčanje

Welsova Cadence G 5.9 je vrlo slična ProForm 6.0 RT. To je relativno manji model, što za većinu ljudi unutar budžeta nebi trebalo predstavljati problem.

Paluba je težine svega 125 kg i pokreće ju motor snage 2.0 KS. Treba napomenuti da, iako je tehnički više konjskih snaga nego kod ProForm 6.0 RT-a, to nije „Kontinuirana ocjena konjskih snaga“, tako da nije iste komercijalne kvalitete. No međutim, ovaj model će i dalje raspolagati brzinom do 10 milja na sat s otklonom samo 6%.

Veličina palube je takošer nešto uža 16” x 50”, što ovaj model čini prikladnijim za one koji su lakši i ne trebaju mnogo širine dok hodaju. Ako imate dug korak ili trebate više mjesta između stopala, trebali biste potražiti neki model s većom palubom.

Weslo-Cadence-R-5.2-2

Konzola dolazi s 6 ugrađenih programa vježbanja za olakšavanje vašeg treninga, ali nema mogućnost spajanja ikakvog softvera za praćenje za sinkronizaciju s vašim prijenosnim uređajem.

Jamstveni rok je također kraći: 1 godina na motor i okvir i 90 dana na ostale dijelove i rad.
Ako želite vrlo jednostavnu spravu bez nekih dodataka, ovo je daleko najbolja opcija. Njegova mala paluba i jednostavna konzola čini ga cijenovno efektivnim  i idealnim za one s malim korakom i one sitne građe.korakom i one sitne građe.

Slični postovi: