Nedjelja, 28 svibnjaStranica o Hrvatski
Shadow

Internetska trgovina otvara mogućnosti

Troškovi internet trgovine

Za razliku od fizičkih prodavaonica, internetska prodavaonica nema gotovo nikakve proizvode. Ne morate plaćati radnike, najam prostora niti razne račune, već su svi troškovi koje imate troškovi domene i web hostinga. Naravno, ako želite primati plaćanje preko interneta potrebno je imati i SSL certifikat, koji jamči za sigurnost podataka vaših kupaca. Bitno je napomenuti da i kod prodaje preko interneta morate izdavati račune, a svojim kupcima na cijenu proizvoda možete dodati i troškove dostave. 

YouTube video

Izrada internetske trgovine je najskuplji dio kod otvaranja i on će vam biti ujedno najveća investicija. Budući da je internetska trgovina veoma zahtjevna za izradu i potrebno je da ima unikatan dizajn kako bi se isticala između mnogih, trebate angažirati neku profesionalnu firmu koja se bavi izradom web stranica. Obavezno provjerite reference određene agencije, te im detaljno opišite kakav web shop ste zamislili.

Marketing internet trgovine

Internet ima mnogo korisnika, no bitno je te korisnike privući. Ovisno o vašem web shopu, ovisi i ciljana skupina ljudi kojima je potrebno prikazati proizvode. Marketing užoj publici je skuplji, no ciljate publiku koja je zainteresirana za vaše proizvode.

Slični postovi: