Četvrtak, 30 lipnjaStranica o Hrvatski
Shadow

Najpoznatije platforme za izradu internetske trgovine

Platforme za web trgovine

Kod izrade trgovine na internetu najčešće se koriste neke poznate platforme. Prednost odabira platforme za web trgovinu je ta što nije potrebno kodirati stranicu iz nule. Stranica već ima odgovarajuće funkcionalnosti i jednostavno korisničko sučelje za upravljanje te je potrebno „samo“ odraditi dizajn stranice, a da bi bila dostupna na tražilicama potrebna je i optimizacija internetskih stranica.

PrestaShop

Jedna od najpopularnijih platforma je PrestaShop, koja omogućuje jednostavnu izradu internetske trgovine. Posluje već više od 10 godina i na njoj trenutno radi 300,000 web trgovina diljem svijeta.

Izrada internetske trgovine

Magento

Još jedna veoma poznata platforma za web trgovine je Magento, koja je od 2018. godine u vlasništvu kompanije Adobe. Ova platforma nastala je 2008. godine i omogućava izradu funkcionalnih i brzih trgovina na internetu.

OpenCart

OpenCart je nešto noviji sustav za izradu online trgovina, no u svega 10 godina više od 350,000 stranica radi na upravo ovom sustavu. Originalno je projekt kreiran još davne 2000 godine, no s današnjom funkcionalnosti i nazivom je rad započeo tek 2010. godine.

YouTube video

Internetske trgovine mogu biti na raznim platformama, a odabir platforme na kojoj će se raditi je puno isplativiji od gradnje vlastite platforme.

Edsolution agencija

Edsolution agencija za razne web usluge posluje već dugi niz godina i iznimno je cijenjena u svijetu internet rješenja. Zahvaljujući timu ljudi koji su potpuno posvećeni svojem poslu, nudi kompletna rješenja za web prezentacije poslovanja po odličnim cijenama. Agencija se vodi s ciljem vrhunske kvalitete i do sada je surađivala s mnogim poznatim kompanijama u svrhu promocije putem interneta ili izrade stranice.

Slični postovi: