Subota, 9 rujnaStranica o Hrvatski
Shadow

Jeftina sjenila za auto stakla

Klizne zavjese za automobil

Najskuplja varijanta zaštite automobila od sunca su klizne zavjese. Sjenila za auto u obliku zavjese nisu najbolje rješenje, te iako su najskuplje njihova montaža je veoma komplicirana. Prednost je što se mogu kao i rolo sjenila pomicati i po potrebi se stakla mogu otklanjati ili zaklanjati, no izgled i montaža im nisu jača strana. Kada uzmemo u obzir da su najskuplja varijanta, klizne zavjesice za auto nikako ne bi trebale biti Vaš prvi izbor.

YouTube video

Cerada za auto štiti boju

Mnogi nemaju mogućnost parkiranja automobila u garažu, te nerijetko parkiraju na ulici ili javnom parkingu. Problem se može javiti tijekom godina kada razni vremenski uvjeti, a posebice sunce, oštećuju boju automobila. Rješenje za zaštitu automobila dok je parkiran je cerada za auto! Ona će se pobrinuti da sunce ne izbljeđuje boju automobila, da se ne blati, te ga donekle zaštititi od raznih drugih negativnih vremenskih uvjeta. Ona se jednostavno montira i skida s automobila, te ako želite zaštititi automobil, cerada za auto je najisplativiji izbor.

Kod montiranja morate je prebaciti preko automobila, te je obavezno pričvrstite oko njega. U slučaju jakog vjetra moguće je da cerada za auto koja nije pričvršćena odleti, te nikako nemojte zaboraviti da je prikladno zakačite. Nakon skidanja jednostavno je otresite i zamotajte, te skladištite do ponovne upotrebe. Prilikom kupnje obratite pažnju da odaberete odgovarajuću veličinu za vaš model, jer nije svaka cerada za auto univerzalna. I sjenila i cerada za auto mogu se jednostavno i brzo kupiti preko interneta, a With car jedan je od najpopularnijih web shopova s raznom auto opremom.

Slični postovi: